Meester Thomas, zoekt nieuwe meiden voor sm gang bang
SM Meester zoekt gang bang sletten voor gangbang training ,
ervaring niet nodig wel vanaf 18 jaar,

Gegarandeerd: de beste ervaring , volledige discretie en flexibiliteit in een paar uur
kan je jou fantasie in werkelijkheid laten uit komen.

Eigenlijk is ons idee heel simpel. Wij zoeken gang bang meiden , singel dames voor gangbang feestjes, met name "bare" maar ook "met condoom".

Wij zouden graag van jouw diensten gebruik maken.

Hiervoor bieden we je reiskosten vergoeding aan . En het vraagt maar een paar uurtjes van je tijd. We geven op een dag zo 2 a 3 mini gang bang met 3 a 5 man per keer. Hoe meer mannen komen hoe lol je hebt, en het is leuk om te doen.

We zoeken meiden tussen 18 jaar en ouder die op zoek zijn naar leuke beleving, wat avontuur en die het wel zien zitten om seks te hebben met meer dan 1 man tegelijk en Soms samen met een ander meisje; soms alleen.

Uiteraard stellen we onze eisen aan kwaliteit en uiterlijk, en vernemen we graag de diensten waartoe je bereid bent. (Wil je niet op voorhand eerlijke foto's delen - hoeft niet herkenbaar - dan komen we niet verder...)

Wij zijn niet van extreme dingen, zoals SM, anaal, etc. Gewoon lieve mannen die zin hebben in geile seks in groepsverband.

Je hoeft zelf geen klanten te werven enzo. Wij zijn er gewoon voor jou! We nemen je gewoon alles uit handen. En jij gaat iedere keer met een mooi bedrag naar huis.

Natuurlijk zal jij ook vragen hebben. Dus aarzel niet! Niet eindeloos wachten op weer een klantje. Geen onzekerheid over je verdiensten. Contact ons gewoon (per Whatsapp, als mogelijk).

We doen altijd eerst een intakegesprek. We bouwen vertrouwen op en beantwoorden al je vragen!

Veel sex plezier!

Thomas
Geplaatst door
 don-vince-
Geplaatst op
 09-3-2020 / 10:10
Bekeken
 169
Reacties
 1
Categorie
  Man zoekt Vrouw