Meester Nick zoekt onderdanige vrouw 23 tot 39 jaar
Gratis sm training voor beginnende slavinnen , subs, meiden die geheel nieuw hier in zijn.

Basis sm training voor iedere slavin, sub, mix, onderdanige vrouw;
* Training is voor iedere sm liefhebber.
* Vrouwen vanaf 18 jaar tot....
* ben je slavin of sub , nu is je kans om een gratis lichaamswerk training
gratis en privé te volgen bij Meester Nick.
* Voor ervaren , zeer ervaren en nieuwe en volledig nieuwe meiden
* Ben je nieuw, wel interesse in sm , bondage, onderdanig zijn.....

Jou profiel;
Droom je er wel eens over om weerloos te zijn?
Fantaseer je er wel eens over om geblinddoekt te zijn, vastgebonden, handen over je lichaam te voelen en een stem die je meevoert naar een wereld van allerlei tinten grijs? Gaat het wel eens stiekem door je hoofd dat je wel eens wilt beleven wat dominantie betekent, overgave, de geheimen van de bdsm?

Jou kans;
Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën stapje voor stapje werkelijkheid te laten worden op een hele prettige, ontspannen en respectvolle manier waarbij niets moet, maar alles mag! Er zal nimmer iets gebeuren wat jij niet zou willen en alles zal in een tempo gaan wat het beste bij jou past. Jouw grenzen, wensen en voorkeuren zijn leidend. Jouw genot en plezier komt op de eerste plaats. Vanzelfsprekend is elke stap vanaf het eerste contact geheel vrijblijvend.

Wie ben ik?
Ik ben een zeer bekwame Meester/Dom uit Rijswijk die zich jaren geleden heeft gespecialiseerd in het begeleiden, ondersteunen en onderrichten van (jonge) beginnende subs/slavinnen, zowel bij het lichamelijke alsook het psychologische aspect van bdsm. Ik ben hier ervaren en kundig in en help al jaren als mentor beginners deze mooie wereld te ontdekken zowel in real life, maar ook door ze alleen virtueel te begeleiden en te helpen waar nodig en gewenst.
Niet voor niets ben ik dan ook voor menig beginnende sub een mentor.

De Meester;
Mijn naam is Meester Nick en ik zou jou mee kunnen nemen als jouw sm gids / dominante , jouw Meester, jouw Daddy of gids. Heb een goede naam in het begeleiden van vaak jonge vrouwen (maar lang niet altijd) onervaren en ervaren subs. Vrouwen die nieuwsgierig zijn, die willen beleven waar ze al zolang over dromen.

Grenzen;
Ik bied jou het opzoeken van je grenzen, het verkennen van je fantasie. Dat alles op een veilige en betrouwbare wijze. Contact met mij verloopt doorgaans eerst via mail, waarbij ik jou heel graag eerst wat beter wil leren kennen.

Vervolg:
Ik zal je uitdagen, prikkelen. Pas daarna schakel ik over op face to face sessies.
Maar let wel, niets gebeurt wat jij niet wilt. De ware kracht van BDSM ligt daarin,
dat het de sub/slavin is die bepaalt hoe dominant de slavin behandeld.
Je doodgooien met verzoeken mij te bellen of je direct rare capriolen
uit te laten halen voor een cam, dat is niet mijn stijl. Laat alles vooral veilig verlopen.

Ik ga jou trainen om;
* Door seksuele en spirituele ontwikkeling verder groeien,
* Van seksuele vrijheid en lustbeleving genieten,
* Veel energie en creativiteit krijgen,
* De-armouring of De-Armouring = ontwapening (de-bepantsering) = opheffen van
angstblokkades met betrekking tot anus en vagina,
* Onvoorwaardelijk liefde aan jezelf geven en ontvangen,
* Rondpompen van de seksuele levensenergie door de energiebanen (nadi's) in
de rugwervel, de baarmoederhals en de prostaat,
* Versterken van het interne gevoel van jou vagina,
* Ontwaken van kundalin, om zodoende en langdurend full-body-orgasme te krijgen,

SM De-Armouring;
Bij sm de-armouring ga je op zoek naar overtuigingen, opgedaan in je kindertijd, die je ervan weerhouden om je leven te leven zoals je eigenlijk zou willen, om gewoon jezelf te zijn; overtuigingen zoals: Ik ben niet oké, ik ben niet goed genoeg, er is niet genoeg voor mij, ik ben het niet waard...etc. Ongenoegen en onvrede over jezelf, maken dat je je energie verliest. Je voelt je misschien vaak machteloos, alsof je de mogelijkheid niet hebt je leven in eigen handen te nemen. Wat houdt je tegen om vol overgave te genieten van jezelf, anderen en het leven?

We werken er naar toe door contact te maken met natuurlijke en het gekwetste ik.
Door contact te maken met het gekwetste ik kun je achter deze overtuigingen komen.
Vanuit een accepterende en positieve houding smelt de pijn die jou als gekwetste ik al verhinderde jezelf te zijn. Hierdoor kun je van jezelf gaan houden, weer in harmonie zijn met jezelf.

Ook kun je ontdekken dat er diverse vormen van kracht zijn, dat je ook vanuit ontspanning en liefde heel krachtig kunt zijn en blijven, en jezelf ook weer kunt opladen. Je kunt deze dagen ook gebruiken om je reeds ontdekte positieve overtuigingen te versterken

Body De-Armouring;
Gedurende ons leven maken wij dingen mee. Trauma en pijnlijke ervaringen slaan we als imprints op in ons pijnlichaam. Die imprints zetten zich vast in onze spieren en in ons bindweefsel. Rondom de plekken van impact kan dit letterlijk tot centimeters dikke harde plekken leiden, die zich als een schild rondom ons lichaam vormen. Het harnas beschermt ons tegen de emotionele pijn die gelinked is aan het trauma. Maar het kan er ook voor zorgen dat onze levensenergie stagneert, zelfs blokkeert raakt.

Mogelijke gevolgen
Verharding van je spier- en bindweefsel heeft een flinke impact op zowel;
* Fysiek-,
* Emotioneel-,
* Mentaal-,
* Spiritueel vlak.

Het kan leiden tot;
* Onbewuste zelf-saboterende,
* Zelfdestructieve patronen,
* Tegenslag in je leven,
* Moeite met het volbrengen van doelen,
* Gevoel van zwaarte,
* Angst in relaties,
* Boosheid,
* Frustratie,
* Schaamte,
* Wantrouwen,
* Chronisch geldtekort, etc.
Het kunnen manifestaties zijn van een inwendig pantser. Zolang het pantser blijft, kunnen deze patronen zich blijven herhalen.

De sessie;
Bij body De-Armouring ligt de focus op het opzoeken en het ontmantelen van het pantser in je pijnlichaam. In dit proces ga ik intuïtief te werk. Samen gaan we op zoek, naar waar (emotionele) pijn zich in jouw lichaam heeft vastgezet. Door deze te erkennen, te doorvoelen, te omarmen en daar tijdens de behandeling bewust naar toe te ademen, kan de vastgezette pijn loskomen en getransformeerd worden. Eerst in het fysieke lichaam, dan in het emotionele lichaam en vervolgens in het energetische lichaam.

Belangrijk op te weten;

Een De-Armouring sessie kan veel bij je losmaken;
* Oude emotionele pijn,
* Boosheid/woede,
* Verdriet,
* Angstig
* Schaamte,
* Schuldgevoel,
* Niet goed genoeg zijn,
* Vreugde,
* Opwinding of genot kan zich openbaren.

Het kan zijn dat je moet overgeven, dat je geluid wilt maken, dat je bewegingen wilt maken. Alles wat zich aandient, is welkom en mag vrijuit geuit worden. Laat de wijsheid van je lichaam hierin jouw gids zijn. Voelen wat er gevoeld wil worden, erbij blijven, er naar toe ademen, ook al begrijp je misschien niet precies wat er gebeurt. Je adem is heel belangrijk en ik help je er tijdens de sessie je daarvan bewust te blijven.

Emoties;
Door de emoties er volledig te laten zijn en er ruimte aan te geven, kunnen ze oplossen en transformeren. Op deze manier worden oude krampachtige verbindingen verbroken en kan de levensenergie weer vrij stromen.

Body De-Armouring;
Plekken die mogelijk aangeraakt worden zijn;
* Borst,
* Schouders,
* Hoofd,
* Rug,
* Benen,
* Billen,
* Bekken,
* Liezen,
* Kaaklijn,
* Buik
Het is aan te raden om minimaal een uur voor een de-armouring niets meer te eten. Bij langdurig vastgezette pijn zijn vaak meerdere sessies nodig.

Veder;
Een body de- armouring kan een diep proces in jou op gang brengen. Dat proces houdt niet per se op bij het einde van de massage. Ook, en soms vooral, wanneer je naar huis gaat kan het doorwerken. Het kan dat je je tijdens en/of na de sessie super stromend en heerlijk voelt. Maar het kan ook dat oude (emotionele) pijn naar boven komt en dat die ook na afloop nog voelbaar is.

Het is goed om je te realiseren dat het proces van vrijer worden en het afpellen van het harnas meestal in stapjes gaat. Meerdere sessies kunnen nodig zijn om tot de levensenergie weer vrijelijk te voelen stromen.

Hoe;
De behandeling wordt uitgevoerd op een matras / futon. Je kunt gekleed blijven. Topless of naakt dat mag je zelf bepalen, wat je het prettig vind. Neem wel warme kleren mee, want een sessie kan energetisch veel in beweging brengen, wat tijdelijk tot intense kou kan leiden.

Voor wie;
De-armouring is voor degene die echt de diepte in wil en opgeslagen trauma in de verschillende lagen aan wil gaan. De armouring werkt openend, is spannend maar ook zeer passend in jouw proces van zelfliefde, overgave, en eigen dieptes ontginnen.

De- armouring is voor jou die de reis naar binnen volmondig omarmt en aangaat. Durf jij het aan?

Stuur mij gerust een mail , voor nader overleg, .....

Fijne avond,
Nick
Geplaatst door
 MasterThomas
Geplaatst op
 30-10-2020 / 04:22
Bekeken
 177
Reacties
 3
Categorie
  Meesters