Meer dan alleen sex...
Mijn wensdroom, wellicht de verkeerde site om te zoeken, maar ik weet op dit moment geen betere kans van slagen...
In het dagelijkse leven zullen wij een heel gewoon koppel vormen (LAT/samenwonen?), maar in het privé (seks-)leven ben je mijn lustmeisje, meestal gehoorzaam, soms ook niet, in dat geval zal ik niet aarzelen om je "stevig" tot de orde te brengen. Overigens zal ook jij m.b.t. "lust" niets tekort komen. "Heel gewoon koppel" betekent ook dat jij ook zeggenschap hebt in ons dagelijks leven, en dat er ook rekening gehouden zal worden met jouw eventuele specifieke wensen/verlangens!
Je vindt het heerlijk om je te (ont-)kleden zoals ik dat wens (vrouwelijk, sexy), ik wil graag bijdragen om je garderobe aan te passen, samen shoppen? Lingerie heeft daarbij mijn bijzondere aandacht!
Meeste kans is er voor een zelfbewuste dame van 40plus en 60min, normaal postuur, mag ook een paar pondjes meer zijn...
Over mij: 50plus, goed inkomen, ruime eigen woning, ben normaal gebouwd, maar wel met een "welvaartsbuikje". Ik ontvang in Zeeuws-Vlaanderen (driehoek Zelzate-Hulst-Terneuzen), als die fameuze "klik" er is kan je bij mij komen inwonen. Op de bovenste verdieping heb ik een ruime kamer met veel speelgoed voor ondeugende spelletjes...
Dus wel liefst een meisje-dame die ook ´vastigheid` zoekt.
O ja: een zeer bekwame poetsdame heb ik al, maar die is al gelukkig getrouwd met iemand anders...
Je kan mij ook bereiken op Hotmail, mijn naam daar staat in de bijgevoegde voorbeeldfoto (foto overigens door mij in mijn speelkamer enkele jaren geleden gemaakt van mijn toenmalig speelmeisje).
Alle serieuze reacties krijgen een antwoord van mij. Bij een eerste reactie hoeft nog geen foto (maar mag wel).
Groetjes,
L.
Geplaatst door
 Leopold
Geplaatst op
 19-4-2022 / 13:19
Bekeken
 66
Reacties
 0
Categorie
  Man zoekt Vrouw