Massage nodig?
Nick ervaren masseur zoekt onderdanige vrouwen!
Die zich graag willen laten masseren, zowel erotisch als niet erotisch massages.

Heb jij als vrouw zo af en toe de wens om eens zalig verwend worden met een massage en de dagelijkse beslommeringen vergeten, dan bied ik je deze mogelijkheid als masseur met ruim acht jaar ervaring.

Hierin zijn verschillende mogelijkheden betreffende massages, zo kan je een fijne ontspannende massage ontvangen, hier wordt je lichaam zalig gemasseerd maar blijven je intieme plekken onaangeroerd (hier hou je je BH en Slipje aan).

Bij een Tantra massage wordt ook je gehele lichaam gemasseerd, maar daar komt iets meer sensualiteit energie bij en worden de intieme plekjes van je Borsten en Billen ook mee gemasseerd.

Bij een Erotische massage is meer seksueel waar je volledig naakt bent en alle intieme plekken ook mee gemasseerd worden, waar in alle massage het ontspannen en genieten voorop staan, al kan bij een Tantra en Erotische massage ook genot bij kan komen, dit alles met jou wens en grens en respect.

Als extra mogelijkheid is het mogelijk om eens nieuwe ervaring op te doen door soft Bdsm massage te proberen als je daar nieuwsgierig bent. ( hier zijn jou wensen bespreekbaar wat je zou willen ontdekken), zoals geblind doekt worden, vast gebonden, gaging , dildo , zweep , kaarsvet enz....

Het belangrijkste is dat je een fijne ervaring krijgt, eens een keertje iets anders, je even helemaal ontspannen, dat iemand je hele lichaam volledige aandacht geeft, je even lichamelijk helemaal verbonden voelen?

Voor stellen (man/vrouw of vrouw/vrouw) is het mogelijk om met de partner de dame een vierhanden erotische massage te geven waar de dame dubbel genot kan ontvangen met de grens die zij/jullie stellen.

Ben een Open-Mindend man en er is veel mogelijk/bespreekbaar voor een massage als dame alleen of met partner , ik ben wel 100 % hetero.

Maak het wat spannender en ondergaat het geblinddoekt, zodat je andere zintuigen nog meer geprikkeld worden.

Ook zijn er enige speeltjes aanwezig......
De duur van een massage is minimaal 1,5 uur.....tot 2,5 uur of langer.

Natuurlijk zijn hygiëne, privacy en discretie standaard bij mij....
Ik ontvang jou/jullie in een rustige huislijke sfeer met vaste massageruimte.
Ik ben een Hollandse man 1.80 lang, 95kg, geen lichaamsbeharing, tattoos of piercings.

Ik ontvang jou of jullie graag tussen 13.00 en 21.30 uur zeven dagen in de week.

Binnen Rijswijk , Rotterdam, Amsterdam en Den Haag, is het ook mogelijk dat ik aan huis of hotel kom, om je als dame even met een massage te laten ontspannen.

Je leeftijd, cultuur of uiterlijk zijn onbelangrijk zolang je maar minimaal 18 jaar bent of ouder , nieuwsgierig geworden dan is je stap die je zou kunnen nemen mij een mailtje/sms of appje sturen, zodat we dit jou dan snel kunnen laten beleven / ondergaan....

Dus HEREN alleen hoeven niet te reageren heb geen belangstelling, scheelt voor beide hoop tijd in mailen of appen....

Groet Nick
Geplaatst door
 Nick4u
Geplaatst op
 25-12-2022 / 15:02
Bekeken
 158
Reacties
 6
Categorie
  Man zoekt Vrouw