Masochistische slaaf(47) zoekt sadistische strenge Meester(niet commercieel)
Hallo Meesters,

Deze slaaf van 47 uit Rotterdam zoekt een vaste D/s relatie met een strenge, sadistische, maar betrouwbare en zorgzame Meester.

Een echt vaste D/s relatie die bij de juiste klik zou kunnen uitlopen op een Tpe en 24/7 relatie waarin de slaaf zijn Meester volledig dient, inwonend, onder contract en in kuisheidsgordel.

Deze slaaf heeft zeer weinig grenzen, de enige grenzen zijn blijvende schade en findom, al zal mijn Meester als er sprake gaat zijn van een Tpe relatie natuurlijk de financiƫn van zijn slaaf ook volledig beheren en mag de Meester zijn eigendom dan natuurlijk merken met een tattoo en/of brandmerk als bewijs van eigendom.

De slaaf heeft zeer ruime Bdsm interesses en is masochistisch, en is ook open voor harde Bdsm zoals Cbt met naalden, zwaardere elektro marteling(de slaaf heeft recent een veeprikstok aangeschaft) en tijdelijke marks van canes en zwepen als b.v. een bullwhip.

Ook rollenspellen als puppyplay, ponyplay, pigplay, sissyfication en age play behoren tot de mogelijkheden net als dienen als toiletslaaf. Daarnaast behoort het seksueel dienen van de Meester op alle mogelijke manieren natuurlijk ook tot de taken van een slaaf, net als de huishoudelijke taken.

De slaaf bezit zelf ook een redelijke verzameling toys en kleding .

Dus: zoekt U een vaste D/s relatie met een slaaf die op den duur echt Uw Tpe slaaf zou kunnen worden en begrijpt U het vertrouwen dat daar voor nodig is ontvangt deze slaaf graag Uw bericht.
Geplaatst door
 slaafsteven
Geplaatst op
 17-3-2022 / 13:02
Bekeken
 96
Reacties
 1
Categorie
  Man zoekt Man