Masochiste biedt zich aan voor impact play
Ben je iemand die sadistische gevoelens heeft, maar kun je niemand vinden die zich door jou wilt laten pijnigen? Ik, masochiste, vrouw, 43 jaar 1.74 m 63 kg donkerblond bouw slank, bied mezelf aan voor impact play voor 75 euro per sessie zonder sexuele bijbedoelingen van beide kanten. Ik doe aan alle vormen van impact spel, zowel ruw als soft, op mijn gehele lichaam, behalve mijn handen en voeten.
Spanking, tuchtiging, punching, slapping, kicking, caning of geseling, jij bepaalt hoe ik gestraft ga worden en hoe hard en waarmee. Ik heb ervaring met alle gangbare instrumenten. Ook mogelijk is bondage, kaarsvet, blinddoeken, en lichaamsmassage.

Ik heb ruime ervaring, heb een hoge pijntolerantie en vind het zelf ook leuk om te doen.
Ik verwacht uiteraard wel dat ik met respect behandeld word, dat je hygiƫnisch werkt en dat ik er geen littekens aan over houd. Blauwe plekken en striemen zijn verder geen bezwaar. Mail me gerust, op pak.slaag @ outlook.com (zonder spaties) en dan krijg je altijd antwoord binnen 24 uur. Ik kan je niet thuis ontvangen, maar ik kom graag bij jou aan huis langs als je in regio Limburg woont. Als je verder weg woont kunnen we eventueel afspreken in een hotel bij mij in de buurt die jij uitkiest en boekt.

Let op: ik bied verder geen sexuele diensten aan, het gaat puur om impact play.
Geplaatst door
 Angelique
Geplaatst op
 04-8-2018 / 00:02
Bekeken
 699
Reacties
 6
Categorie
  Vrouw zoekt Man