Maso slaaf zoekt vaste sadistische Meester
Deze slaaf is 45 en op zoek naar een echt vaste, strenge en sadistische Meester die deze zeer onderdanige slaaf wil gebruiken voor CBT,TT,Zweepslagen,Spanking,vernedering, suck,fuck,ff, puppy play, electro, sounding, piss,bondage en opsluiting. Deze slaaf is ook gek op leren en latex kleding(geeft een Meester ook een mooie dominante uitstraling) en is ook liefhebber van luiers wat misschien gecombineerd kan worden met langdurige bondage of opsluiting in kooi. Deze slaaf zoekt een echt vaste Meester die deze onervaren slaaf wil opleiden tot een goede slaaf en wil graag de Meester zeer regelmatig dienen, het zou daarom handig zijn als mijn Meester niet te ver van Rotterdam woont.

Ik weet dat deze slaaf op dit moment nog overgewicht heeft maar ik ben momenteel al bezig af te vallen en als ik een Meester kan dienen zal dat waarschijnlijk sneller gaan.

Als er echt echt goede klik is tussen Meester en slaaf zou ik graag een slavencontract bij deze Meester tekenen en misschien op den duur misschien 24/7 /inwonende slaaf worden.
Geplaatst door
 SlaafSteven
Geplaatst op
 13-2-2020 / 13:27
Bekeken
 173
Reacties
 4
Categorie
  Man zoekt Man