Lust sub , slavin met of zonder ervaring gezocht
Gevraagd genots-subje/lust-sletje/ero-slavinnetje!
Als jij een lekker onderdanig lustmeisje/vrouw bent of een fijn gewillige genotsvrouw bent of wilt zijn of worden bij en voor een Dominant ingesteld stel(m/v), dan is het volgende een uitnodiging voor jou.

Wij zijn een stel waarvan de man dominanter is en dan de vrouw, Ik ben de helft van een sm stel en heb, op mijn initiatief, besloten te gaan voor een serieuze sm relatie met jou. Jij bent een onderdanige vrouw!

D/s-verhouding (dominant/sub of slavin) met een 'vaste' genotsvriendin voor een duurzame lustrelatie en heb mijn zinnen gezet op een genots-subje voor mij, een lust-sletje voor haar een ero-slavinnetje voor ons samen.

Als ons speelvrouw ben je gehoorzaam, zachtaardig, gewillig, dienstig, een pleaser, heb je weinig tot geen seksuele remmingen, ga je voor de overgave en ben je met volle intentie het genots-subje/lust-sletje/ero-slavinnetje voor jouw Dominanten/Eigenaars.

Jouw taken bestaan uit het uitvoeren van erotische 'huishoudelijke werkzaamheden' en je onderwerpen aan -het bevredigen van- de seksuele lusten van jouw Dominanten in een huiselijke setting.
Jouw (be)loon(ing) bestaat uit die speciale bevrediging die je haalt uit jouw positie, jouw overgave, de beleving.

Je komt daarvoor regelmatig bij ons 'op bezoek' om te dienen zoals wij het wensen. Het is jouw taak je daar aan over te geven. Onze lust is jouw beleving, onze bevrediging jouw geluk. Onze tevredenheid is jouw bevrediging, jouw overgave ons geluk. Geven is Krijgen.

Leeftijd, afkomst, postuur e.d. zijn niet van belang. Het gaat niet om de verpakking, het gaat om wat er in zit.
Ervaring is dan ook niet vereist - bereidheid, overtuiging, welwillendheid des te meer.

Geen extremen. Zeker geen geweld (keiharde bdsm, lichamelijke verwonding/beschadiging, bloed, naalden enz.). Wel sturing, discipline, keuringen en een veilige haven voor de open en ongeremde D/s-beleving - een 'happy place' waar je helemaal je 'verborgen' kinky zelf kan zijn, schaamteloos, open en bloot, zodat we daarin onze gezamenlijke speciale bevrediging en gelukzaligheid vinden ... elke keer weer ... meer en meer ...

Oprechtheid, Seksuele Emotie, Overgave, Toewijding boven alles.

Onze deur staat voor je open ...

Lekkers, Lust, Veel Genot, Bevrediging en Speciaals,

Ben je geprikkeld door deze tekst , stuur gerust een bericht terug,

Groet,

Meester Nick en Miss
Geplaatst door
 sexslavingezocht
Geplaatst op
 09-8-2022 / 12:03
Bekeken
 366
Reacties
 6
Categorie
  Man zoekt Vrouw