Liever contact met echte mensen?
Ook zo zat van het eindeloos zoeken,plaatsen en reageren op advertenties, om vervolgens nooit meer een reactie (terug) te ontvangen?
Dan zijn wij wellicht iets voor jou. Lees eerst de rest graag even goed door.

Wij zijn een klein groepje van vrij denkende mensen, mannen en vrouwen, die volledig taboeloos met elkaar omgaan en elkaar respecteren. We geloven niet in het eindeloos plaatsen van advertenties en zoeken op advertenties. Tig antwoorden te ontvangen van mensen die in een geile bui een reactie plaatsen om vervolgens nooit weer iets van zich te laten horen. Complete tijdverspilling.

Wij komen juist liever regelmatig bij elkaar en hebben zo een hechte band met elkaar opgebouwd. Waar het ons om gaat is de persoon zelf, niet uitsluitend sex of een lichaam. Dit willen we delen met andere mensen die er net zo in staan als dat wij doen.
We kennen geen taboe’s, Bdsm, rollenspellen, doktertje spelen, thruth or dare en noem het maar op zijn voor ons normaal. Daarnaast hebben we soms ook gewoon een gezellige borrel, bbq of uitstapje. We maken ook geen onderscheid tussen man, vrouw en alles daar tussen in. Alles is open en eerlijk bespreekbaar.

We beschikken over een mooie eigen lokatie, met genoeg speelmogelijkheden, zonder welke vorm van financiële bedoelingen ook. Het gaat echt om elkaar en de spanning, gezelligheid, en vooral het vertrouwen in elkaar.

Wat wij absoluut niet zoeken zijn mensen die even een snelle sexdate zoeken. Homofobie komt bij ons ook niet voor! Ook zijn we niet op zoek naar publiek, maar juist naar mensen die ook echt een aanvulling zijn voor ons kleine groepje. We waken er voor dat de balans er is tussen mannen en vrouwen.
Alles is vrijblijvend, er is geen moeten, wel mogen.

Denk je dit is wel iets voor mij of ons, stuur dan een berichtje. Geef duidelijk aan wie je of jullie zijn, interesses, en waarom dit wel iets is. Houd ook rekening met de afstand! We zitten in de buurt van Assen.
Berichten met 2 zinnen worden niet beantwoord!
En voordat je reageert, bedenk ook goed of je serieus bent en ook of je je daadwerkelijk bij ons aan wil sluiten. Je krijgt er veel voor terug, maar we steken geen moeite in fakers.
Geplaatst door
 Paradijsvlinders
Geplaatst op
 04-6-2020 / 10:43
Bekeken
 303
Reacties
 7
Categorie
  Stel Gezocht