Liefdevolle BDSM ... met 'ruige' kantjes - D/s
Onbevangen gaan voor de lust, de opwinding, de overgave, de meerwaarde, het gevoel, de emotie, het verslavende genot, de gelukzaligheid. In elkaar opgaan, in de beleving, zonder belemmeringen, open en bloot, met overtuiging en volle bereidheid onze gezamenlijke D/s-verlangens voor en met elkaar bevredigen.

Ben jij een 'mommy/daddy-girl', een 'baby-girl', een subje, of zou je dat graag zijn? Wil je heerlijk intiem speciaal-lekkere dingetjes doen en gedaan krijgen? Fijn gezamenlijk hele spannende, opwindende en erotische spelletjes spelen?

Heel speciaal 'lief' zijn voor elkaar. Lekker erotisch 'experimenteren' en ervaren met elkaar (geen harde BDSM). Ons heerlijk overgeven aan elkaar, aan dat hele fijne gevoel van die speciale intimiteit, de warmte, de opwinding, de lust, het genot, de seksualiteit en dus die extra-speciale persoonlijke aandacht voor elkaar door wat we elkaar gunnen, geven en laten beleven ..

Wij zijn een ouder v/m-stel (eind 50, begin 60) en hebben, op initiatief van 'mommy' domme, serieuze interesse in een 'baby-girl' sub - een 'mommy/daddy-girl' - 'ons schatje', 'ons lustsubje', 'ons genotsmeisje' - met eenzelfde verlangen; dat 'baby-girl' sub door haar 'mommy' domme en 'daddy' dom speciaal-intiem verwend wordt en dat 'baby-girl' speciaal-intiem lief voor haar 'mommy' en 'daddy' is.

Dat speciale dicht-bij-elkaar gevoel, de veilige haven, geborgen, beschermd, heerlijk veilig en vertrouwd, waardoor remmingen wegvallen en we volop zonder schaamte voor het wederzijdse genot, de seksuele emotie, de D/s-dynamiek, de overgave, beleving, de lust, de liefde, de geil, de erotiek, de intense bevrediging en bovenal de gelukzaligheid kunnen gaan, zodat we elkaar wederzijds heel-speciaal gelukkig maken, elke keer weer ...

Ben jij een meisje/vrouw met eenzelfde intieme fantasie, met dezelfde gevoelens die je beantwoord wil zien en soortgelijke verlangens die je bevredigd wil hebben?

Onze deur staat voor je open ...

Liefs, Lekkers, Lust, Veel Genot en Geils,

'MD&DD'
Geplaatst door
 Tepelspeeltjes
Geplaatst op
 16-2-2021 / 06:15
Bekeken
 66
Reacties
 1
Categorie
  Vrouw zoekt Vrouw