Leuke vrouw/jongedame met gevoel, gezond verstand en passie gezocht
Eerst even voorstellen. Wie heb je voor je? Een man van vroeg in de 40 die zie gelukkig een stuk jonger voelt (kent iemand Pietje Bel?). Sinds 2014 actief in BDSM.

Ik ben erg nieuwsgierig naar wat er buiten de bekende paden gebeurt en probeer het ook graag allemaal uit.
Zodoende vind ik ook heel veel leuk en heb ook ik hekel aan hokjes. Al kan ik prima structuur bieden. Zelf verzet ik me er graag tegen.

Ik kom graag in contact met leuke mensen die weten wat ze zeggen en graag doen wat ze zeggen (zelfs als dat spannend is), waarbij tweerichtingsverkeer en balans vanzelfsprekend zijn. Met mensen die een goed gesprek kunnen voeren en weten wat het verschil is tussen hen en hun. Met mensen die naast kinky zijn ook andere passies hebben en of gek zijn van muziek, mindfulness, meditatie, festivals, films en allerlei ander leuks.

Ik ben van nature Dominant met een zeer zorgzame kant. Ik ben echter niet bang om de rollen om te draaien. Voor alles is een tijd en plaats.
Het deel tussen de oren minstens zo belangrijk als het fysieke. De delen kunnen niet zonder elkaar, echter werkt het zeker niet als je bij het fysieke begint zonder het geestelijke/mentale te kennen. Ik houd van mensen die goed geaard zijn en mij kunnen inspireren en triggeren, mensen die mij ook scherp houden ipv de zogenaamde zeesterretjes die zich plat leggen en alles laten gebeuren.
Geplaatst door
 herrdr
Geplaatst op
 04-8-2022 / 13:49
Bekeken
 264
Reacties
 7
Categorie
  Man zoekt Vrouw