Leuke meester geeft invulling aan jou onderdanige gevoelens
Ben jij op zoek naar een leuke dominante man waarbij je je vertrouwt en veilig voelt, goed aanvoelt wat voor jou gepast is en die invulling geeft aan jou onderdanige gevoelens?

Ik ben een 35 jarige single man, vriendelijk, lang, communicatief en sociaal, Sportief en HBO opgeleid. Ik zoek een vrouw van 18 tot 40 jaar waar ik een klik mee heb in het midden of noorden van het land.

De insteek is het opbouwen van een contract, dus om regelmatig af te spreken, maar eerst gewoon kennis te maken, het is nadrukkelijk niet seks gericht in tegenstelling tot sommige andere bdsm meesters die ook invulling willen geven aan hun seksuele wensen, maar gericht op bdsm. Wel zou er later meer bij kunnen komen, als we hier ons alle 2 goed bij voelen. We bespreken uiteraard waar jou verlangens liggen, te denken valt aan een (volledige) bondage, over de knie en spanking, lichte pijn, wasknijpers, onderdanig opdrachten & het gebruik van een massage apparaat, zweepjes of vibrator/(vastgebonden zijn op de )symbian vibrator, tijgerbalsem, ijsblokjes, veertjes, blinddoek, handboeien enz. Het is eigenlijk een spel der zintuigen met een combinatie van prikkels, genot &, waarbij lichte pijn en genot elkaar versterken & psychologische effecten van overgave en je laten gaan bij de suggestie van geen controle. Een onderdeel kan ook zijn (strenge) dicipline & het verbeteren van jezelf in het dagelijks leven, waarbij we elke week jou voortgang bespreken & aan de hand hier van passende spanking of iets anders doen :-)

Uiteraard hou je wel altijd controle met een stopwoord.

Ik heb al redelijk wat ervaring, maar ben de laatste tijd er niet echt mee bezig geweest, ik vind het leuk om er in het weekend weer wat mee te doen, wat mij vooral aanspreekt is als ik zie dat het jou raakt en leuk als je nadien wil bijkomen, op schoot of samen op de bank, ook wel omschreven als "subspace", grote verschillen waren er met wat mijn subjes aan sprak en dat is dus iets wat we vooraf bespreken. Uiteraard ben ik altijd discreet en respectvol.

Spreekt mijn oproep je aan en ben je op zoek of ben je alleen op ontdekkingstocht & lijkt je het leuk eens te praten, aarzel dan niet om me een berichtje te sturen. Stel je hierbij kort voor en vertel waarom mijn oproep je aanspreekt.

Groetjes Simon
Geplaatst door
 Simon
Geplaatst op
 07-8-2020 / 22:02
Bekeken
 571
Reacties
 5
Categorie
  Man zoekt Vrouw