Koppel zoekt zeer sterk onderdanig vast object, personal shopper....
Wij als koppel middelbare leeftijd zijn ernstig op zoek naar een eerlijk sterk onderdanig iemand als personal shopper.

Je bent chauffeur en vergezeld ons naar fetish winkels, party, s, clubs, weekends etentjes.

Je staat in voor de aankoop en onderhoud van mijn fetish kleding, Gewone stijlvolle kleding en high boots en heels,jarretels, nylons,.Je bent voldoende bemiddeld om wekelijks/maandelijks opgeroepen te worden voor deze activiteiten.
Er word verwacht dat je erg begaan bent met nylon en heels femdom,worshipping ,soft bdsm, rollenspel macht en discipline etz.

Als ruil show ik privé alles maar al te graag de aangekochte goederen en teas en plaag ik je ermee, en betrek ik jou wel van heel erg dicht bij bij alle handelingen of een heerlijk ero massage met happy and, deelname aan ons prive spel fetish en soft bdsm gericht, foto en film etz.Alles hieromtrent is bespreekbaar.

Voor iemand die net als wij erg begaan is met dit alles is dit een uniek kans om samen iets moois op te bouwen.

Wij zoeken geen allesneukers maar iemand die heel erg begaan is met deze fetish of vorm van spel en ja wij hebben een eigen site hieromtrent, maar staat los van dit alles.Ontvangen kunnen we jou in een discrete omgeving.

Wij haten mensen met valse beloftes of fantasten.Wij zoeken slechts 1 iemand die aan onze wensen voldoet en graag voor vast contact.

Wij hebben cam, tel en zijn altijd bereid eerst een real gesprek te laten plaats vinden.Fotoverzamelaars mogen ons rustig voorbij lopen je zal het moeten doen met deze beschrijving: zij bi , slank, lange benen, steeds sexy kort gekleed, jarretels, hoge hakken, sliploos, transparant etz.Hij iets voller maar niet overdreven.Beide intiem verzorgd en verlangen dit ook bij jou.

Voor degenen die denken dat dit uit winstbejag gedaan word hebben het dus mis , wij hebben een enorme drang zulk iemand te bezitten voor vast contact.
Door het vele misbruik kan je ons nog enkel een mailtje sturen waarin je je kandidaat stelt ,we zullen je netjes en eerlijk antwoorden, maar een volgende stap is een real gesprek en kennismaking.
We zijn ook vertrouwd met Tpe maar dit kan enkel na lange proefperiode en wederzijds vertrouwen.
Schrijf ons niet als je niet kan waarmaken wat hierboven beschreven staat.
Geplaatst door
 Kyra
Geplaatst op
 15-11-2020 / 12:40
Bekeken
 733
Reacties
 7
Categorie
  Vrouw zoekt Man