Kom ik hier die leuk vrouw tegen die wel al die facetten heeft?
Kom ik hier die leuk vrouw tegen die wel al die facetten heeft? Die bekende speld in de hooiberg. Het zou erg leuk zijn om iemand tegen te komen die naast mijn maatje en liefde een mooie match is op bdsmgebied. Die combi is best schaars ben ik achter, want of de BDSM is erg leuk, maar er is geen liefde, of de liefde is er en de BDSM niet. Het wordt dus tijd om haar eens tegen te komen. Want voor minder ga ik niet meer.

Via de reguliere weg zoals tinder, supermarkt of stappen kom ik je niet tegen. Dus dacht, ga hier op deze site toch ook eens een balletje opgooien en kijken of het mij wat moois oplevert.

Ik ben dus op zoek naar een relatie met iemand waar ik iets moois mee kan opbouwen en waar de BDSM een mooi toevoeging is. Wat ik erg in een vrouw waardeer is openheid, beide benen op de grond, realistisch, iemand die s is, vrouw waar ik mee kan lachen. Ik ben dominant, niet te verwarren met arrogant.
Ik zie BDSM als een toevoeging en niet een invulling, wat mij het mooiste lijkt binnen een relatie is als de BDSM als een rode draad er doorheen loopt. Dat je 100% vertrouwen in elkaar krijgt en je elkaar met de kleinste signalen kunt lezen. Ik ben iemand die veel op gevoel doet, dat wil niet zeggen dat ik zweverig ben hoor ;).

Herken je jezelf hierin lijkt het mij leuk om van je te horen en te kijken of er een klik is of niet.

Ik ben niet het type van het lange afstand daten, dus het liefste wel redelijk in de buurt ergens in Limburg of Noord-Brabant.
Geplaatst door
 Gezaghebber
Geplaatst op
 05-8-2020 / 01:34
Bekeken
 132
Reacties
 2
Categorie
  Man zoekt Vrouw