Je bent een natuurlijke dominant
En bent een onafhankelijke zelfstandige vrouw, emotioneel sterk, en voelt je vrij. Ook ben je ambitieus en daardoor soms (te) streng voor jezelf. (Echte) vrienden zijn schaars en hebben vaak andere verplichtingen, daarbij heb je ook een andere voorstelling van de toekomst voor jezelf met minder stress en de ruimte om jezelf te ontplooien. Je merkt bij jezelf regelmatig het onbedwingbare verlangen om de leiding te nemen, en geniet wanneer anderen hieraan toegeven, niet alleen in je professionele leven maar op alle vlakken voelt het fijn om de controle te hebben.

Je leven voelt nu niet compleet en je hebt een grote behoefte aan liefde en passie, maar alleen op jouw manier met iemand die de juiste mind set heeft en zich thuis voelt onder jouw leiding. Alleen een romantische partner is niet genoeg, het moet ook een vriend zijn, sterk en kwetsbaar tegelijk, die duidelijk en inhoudelijk kan communiceren over zijn gevoelens, daarbij empathisch is en emotioneel intelligent. Iemand waarmee je samen kunt groeien en die jou aanvoelt met een innerlijke kracht wanneer je steun kunt gebruiken en die jou vrijlaat wanneer jouw persoonlijkheid de ruimte nodig heeft zich mentaal verder te ontwikkelen.

Hij moet zijn plaats weten en daar ook van genieten, waarbij je zelf alle vrijheid hebt om te kunnen beschikken over zijn gedachten, verlangens en angsten. Omdat een vrouw zijn zwakke plek is zal hij als echte natuurlijke onderdaan uiteindelijk volledig in jouw macht komen en jouw totaal slaaf worden. Belangrijk is de communicatie over beleving en verlangens, de soms diepgaande gesprekken zijn essentieel om samen te kunnen groeien naar meer en beter. Samen meer “wie we echt zijn” en elkaar steeds beter leren kennen. Door de aantrekkingskracht van de aansluitende persoonlijkheden van macht en onmacht zal ook het meegroeiende vertrouwen de hoogste prioriteit moet hebben.

Liefde op het eerste gezicht is wat iedereen wil, en soms moet het groeien.
Belangrijk is een oprechte beleving tussen twee mensen, die elkaars persoonlijkheid aanvoelen en begrijpen op elk niveau en gemoedstoestand. Deze positief ingestelde, atletisch gebouwde niet rokende, alcoholvrije man uit het midden van het land, 189cm, kort blond, blauwe ogen, 59 jaar, is een leider in zijn professionele leven en gedreven door de passie voor o.a. persoonlijke ontwikkeling, holisme en (zee)zeilen. Hij is verhoogd sensitief met introspectief vermogen en een creatieve geest. Hij heeft een brede interesse, ervaring en gevoel voor techniek, fysica, bouwkunde, hout, scheepsbouw en vult zijn vrije tijd graag met ademtraining, een ijsbad, sauna, filosofie, dansen (salsa), de natuur, Is praktisch ingesteld en blijft hobbymatig in ontwikkeling met o.a. internet en google ads.

Ik zoek jou wanneer je nu nog niet uitgelezen bent en jezelf herkend in de bovenstaande tekst, omdat we bijzonder zijn en elkaar anders dus nooit tegen zullen komen.
Graag zou ik dan kennismaken om samen te ontdekken of er een klik is.
Geplaatst door
 teamwork
Geplaatst op
 02-8-2023 / 18:19
Bekeken
 98
Reacties
 4
Categorie
  Man zoekt Vrouw