Hey meisje, droom jij van seks met meerdere mannen?
Hey meisje, droom jij van seks met meerdere mannen?
Die droom kan uitkomen! Op een veilige manier, begeleid door een eerlijke en leuke dominante man!

Durfde je het tot nu toe nooit tegen iemand te zeggen?

Schaam je je voor je verlangens? Weet je niet hoe je het moet regelen als vrouw alleen? Reageer dan. Want ik wil de Man met het meisje zijn. Ik wil trots zijn op je als ik je in mijn opdracht en onder mijn bescherming weggeef aan andere mannen.

Geloof me, je kan een lustobject zijn voor mannen. Je kan je laten gebruiken als sletje. Op een veilige manier, met een integere en warme, maar ook duidelijke en dominante man die altijd zijn afspraken nakomt. Zowel in clubs als privé laat ik je onder mijn leiding gebruiken.

Ik kijk toe hoe andere mannen zich genot verschaffen aan jouw lijf. Ik wil zien hoe jij je volledig overgeeft aan de slet die je in je hebt. Ik wil samen met je lachen en spelen en de zinderende intensiteit ervaren als we ons overgeven aan onze fantasieën.

Wie ben ik?
Ik ben , Nick een zeer ervaren dominante man. in een open relatie. Vijftiger, stevig gebouwd, goed gespierd. Veel vrije tijd. Veel ervaring met clubs en met het leiden en begeleiden van vrouwen op dit pad. Ook ervaring met vrouwen die wel willen maar nog niet goed durven. Het begeleiden van mensen is mijn beroep. Ik ben open, duidelijk, direct, intelligent, verbaal vaardig en vasthoudend. En ook: humorvol, stabiel, luisterend, alert en warm.

Als dominant ben ik: initiatiefrijk, doortastend en uitermate betrouwbaar.
En ik heb geen haast. Ik besteed graag tijd aan je, niet alleen tijdens een afspraak, maar ook daaromheen. Uiteraard met discretie en respect voor ons beider privé situatie.

Hoe werkt het?
Natuurlijk moeten we eerst samen iets opbouwen. Natuurlijk moet jij weten wie ik ben en moet ik jou leren kennen. Daar nemen we de tijd voor. Eerst verbinding tussen ons en dan pas seks.

Jouw overgave is waar het om gaat! Het gaat dus niet om dwang of je gedwongen voelen. Verbinding is de sleutel. Ik zal je nooit zomaar wat in het rond commanderen of tegen je schreeuwen.

Ik wil juist je nabijheid voelen, je waarderen, hoogachten en bewonderen. En vanuit die gevoelens wil ik je (laten) gebruiken.

Want als we die verbinding eenmaal hebben opgebouwd, dan wil ik in je ogen kijken terwijl je hard en lang wordt geneukt. Dan wil ik trots op je zijn omdat jij in mijn opdracht mannen bevredigt. Dan wil ik de mannen aanwijzen en zeggen wat ze met je mogen doen (binnen de grenzen die we samen hebben afgesproken natuurlijk!).

En ze wegsturen als ik er genoeg van heb. En met je lachen, zoenen en strelen terwijl jij nog geurt naar seks.

Wie ben jij?
Jij bent een geil meisje of wil leren er een te worden. Je houdt ervan je sexy te kleden, ook al durf je dat misschien nog niet zo goed. Je droomt er van om bekeken en genomen te worden en je wil onderzoeken of je dat echt wil. Je moet hier uiteraard meerderjarig voor zijn, ik spreek niet af met meiden onder de 18 jaar.

Maar als je eenmaal 21 bent ? geen zorgen dat je te jong bent, ik heb ook ervaring in het begeleiden van jongere meiden en ik weet dat jij hier soms al jaren naar verlangt. Je bent maximaal niet heel veel ouder dan 30, slank postuur.

Je bent intelligent en je hebt een verhaal en een eigen leven. Je bent niet bang om je mond open te doen. Misschien ben je zelfs in het dagelijks leven wel heel dominant, en vermoedt niemand hoe graag je een klein meisje wil zijn.

Je hebt genoeg van mannen die niet weten wat ze willen. Genoeg van mannen die aan jou vragen 'of je het wel lekker vindt'. En van mannen waarbij jij de baas bent in bed! Je wil seksueel graag geleid worden door iemand die sterker is dan jij. Je geborgen en veilig voelen bij een grote man. Je wilt jezelf laten weggeven vanuit veiligheid en weten dat ik er altijd ben, je altijd zie, je waardeer en dat ik heel erg geil van je word.

Ik val voor goedlachse, warme, slimme, vrouwelijke vrouwen met uitstraling. Je huidskleur, achtergrond, opleiding en uiterlijk zijn niet zo belangrijk. Ervaring hoef je niet te hebben. Ik vind het juist leuk om je je eerste ervaring te laten opdoen! Ik vind geen enkele vraag raar. Ook over verlangens die jij raar, afwijkend of pervers vindt kan je met mij praten. Alles waar je nog nooit met iemand over hebt gesproken, kan je met mij bespreken (maar ik doe natuurlijk nooit dingen die illegaal zijn!).

Dit is een 100% eerlijke en gemeende advertentie! Geen financiële bedoelingen.

Geen fakers alsjeblieft!

Als je serieus reageert, reageer ik altijd terug. Check ook je spambox als je een reactie verwacht!

Jou Meester!
Nick
Geplaatst door
 Meester4u
Geplaatst op
 22-11-2020 / 01:32
Bekeken
 187
Reacties
 0
Categorie
  Stel Gezocht