Gewone leuke dominante man op zoek naar het bijzondere in jou voor een leuke ervaring of diepgaande relatie.
Ik zal me even voorstellen: Ik ben Simon een nette dominante man van eind 30, open minded vriendelijk, hoger opgeleid, respectvol en sociaal. Ik ben redelijk lang, goed verzorgd en hou van nette zakelijke of wat stoere kleding met vrolijke kleuren.

Wat heb ik te bieden als Dominant? (Als we uiteraard een klik hebben:) Oprechte intresse in jou, ik die jou neemt zoals je bent, met je onzekerheden, moeilijke momenten, bijzondere gedachten en misschien typische dingetjes, niets is vreemd, je voelt je snel natuurlijk onderdanig en vertrouwd bij mij, verder ben ik een man die altijd zelf verzekerd is ook als jij de meest knappe en succesvolle vrouw bent waar andere mannen tegen op kijken vind ik het leuk je al een beet uit te dagen, te flirten, grapjes te maken en je een klein beetje te pesten met bijvoorbeeld iets wat ook en compliment is, zo je iets van je voetstuk te halen. Naast dominant ben ik ook zorgzaam, een pleaser ( als jij dit verdient of vanuit wederzijdse liefde), maar stel ook hoge verwachtingen, ben duidelijk wat ik graag zie/wil, sturend, een beetje vormend om je te verbeteren, al is dat van super naar perfect. Met momenten waarbij ik je graag van mij maak en je op je plek zet, en graag iets uit je naar boven haal waardoor jij je super onderdanig, sub en bemind en gewild gaat voelen. Ik ben ruimdenken en vrij eigenzinnig, trek me niet zo veel aan wat de maatschappij van je verwacht of hoe dingen "horen" of wat mensen ergens van vinden die toch niet echt een betekenins hebben in je leven, ik ga graag voor een nieuwe ervaring of nieuwe ontdekkingen, maar hecht ook aan wat bekend en fijn is. Verder heb ik een brede intresse.

Ik ben op zoek naar een leuk uitziende vrouw, t liefst van mijn leeftijd of jonger & in het midden of noorden van het land, met een vrolijk en ondernemend karakter of een dame die graag zo wil zijn, die in eerste instantie een vriendschap wil opbouwen, gevolgd door normale dates en daarnaast haar onderdanige kant wil verkennen, dit kan puur bdsm zijn zonder seks of lichamelijk contact, zoals bondage, spanking, ondewerping, klemmetjes, het weg nemen van zintuigen, zweepjes, hangende bondage, zware boeien, spreid stangen, veertjes, ijs blokjes, kaarsvet enz, dit nadat we een bdsm list hebben ingevult, zo er geen twijfel is over jou voorkeuren en grenzen, sessies zijn dan bij mij thuis, bij jou thuis of in een club, waar sprake is van een soort sociale veiligheid, (die bij het machteloos zijn als sub erg fijn kan zijn bij een beginnend contact). Dit kan ook gedeeltelijk met kleren aan, zoals een bh en broek of bh en slipje. Hierbij bepaal ik wat er gebeurt, maar vooraf bespereken we jou grenzen. Ook kan het beginnende contact online zijn, door het delen van fantasieen, spannende foto's en het voor jou uitvoeren van opdrachten die ik bedenk aan de hand van wat jij spannend vindt maar wel om je op de proef te stellen en je uit te dagen.

Om er zeker van te zijn dat je wel echt ben zal ik wel een fake check doen uiteraard, zodat ik weet dat je ook echt een vrouw bent zoals jij jezelf omschrijft. ( fake is nogal een thema op deze site zo blijkt).

Daarnaast als jij er klaar voor bent kan er een sexueel aspect worden toegevoegd zonder intimiteit. Zoals met sex speeltjes, vibrators, dildo's plugs, waarbij sexuele lust van jou als beloning word gebruikt of als deel van je onderwerping, strenge opdracht, lichte vernedering waarbij je meerdere keren zonder keuze een orgasme krijgt of als onderdeel van een mindfuck of om je buiten je comfort zone te brengen wat stieken toch wel fijn is. Hier bij ben ik altijd volledig gekleed en hoeft er geen wederzijdse aantrekkingskracht te zijn, maar wel een goede band uiteraard.

Als wij elk echt gevoelens hebben voor elkaar of aantrekkingskracht, chemestry / een klik, dan komt er ook van zelf intimiteit bij, zoals zoenen, seks, genieten van elkaar enz, dit in conbinatie met bdsm / bondage enz, waarbij de onderdanige en verbindende gevoelen alleen maar sterker zullen worden en je makkelijker de wereld om je geen vergeet. Als het vuur na een tijdje nog steeds brand als we elkaar zien dan, dan is bij mij in komen wonen met een eigen kamer ook een mogelijkheid of een relatie waarbij we elkaar elk weekend zien.

Een los contact sta ik ook voor open, ook met b.v. een stel of studente die discreet wil verkennen of bdsm iets voor haar is (maar bijvoorbeeld ook een vanilla vriendje heeft die er niets mee heeft en die ze dat niet wil vertellen), dit zie ik meer zie als vriendschap, het is leuk, zoals het uit proberen van iets nieuws, uiteraard weet je van te voren niet of het bij enkele afspraken blijft of dat er meer uit voort komt. Maar ook op losse contacten kan je met een goed gevoel op terug kijken, zelfs een leuke date kan fijn zijn zonder dat er wat uit voort komt, maar dat je toch een gezellige avond hebt gehad.

Spreekt mijn tekst je aan, aarzel dan niet om even een berichtje te sturen, waarin jij jezelf voor stelt, waar je van daan komt, wat je zoal doet in het dagelijks leven en hoe je denkt over wat ik geschreven heb.
-Xjes- -S-
Geplaatst door
 Simon
Geplaatst op
 11-2-2023 / 02:38
Bekeken
 168
Reacties
 5
Categorie
  Man zoekt Vrouw