GentleDom-koppel voor een lust-subje/genots-slavinnetje/pret-sletje
Als je een lekker onderdanig lustmeisje of een fijn gewillige lustvrouw bent, wil zijn/worden, voor een Dominant stel, je een v/m-stel 'zoekt' -het beste van beide werelden- omdat je het 'zachte' van een vrouw en het 'harde' van een man een opwindende gedachte vindt - jij een lekker lust-slavinnetje, een fijn genots-subje, een geil sletje voor en met ons wil zijn in een duurzame D/s-relatie - dan is deze oproep voor jou.

Wij zijn een ouder gentledom-stel (v/m), lust- en genot-gericht, en benodigen een verlangend lichaam dat ons beschikbaar wordt gesteld om ons te plezieren. Jij dient zoals wij het wensen (geen extremen), het is jouw taak je daar aan over te geven zodat dat onze wensen jouw commando's zijn, onze eisen jouw opdrachten, onze lust jouw beleving, onze bevrediging jouw geluk, onze tevredenheid jouw doel, jouw overgave ons geluk.

Huidskleur, postuur, leeftijd e.d. is wat ons betreft niet van belang. Het gaat niet om de verpakking, het gaat vooral om de inhoud. Het gaat om de intentie, dat wat we elkaar kunnen geven en laten beleven, zodat we ongeremd ons geil-erotische D/s-privéwereldje kunnen hebben.

Dat jij zonder terughoudendheid, naar hartenlust submissief kan zijn, ons genots-subje, ons lust-slavinnetje, ons pret-sletje en jij je met overgave kan laten 'domineren' en wij jou naar hartenlust kunnen 'gebruiken' zodat we daarmee onze D/s-lusten voor en met elkaar kunnen bevredigen, geborgen en beschermd, in veilige handen en vertrouwd.

Ons eigen D/s-wereldje, waarin we regelmatig onbelemmerd, zonder schaamte, onze lusten, wensen, fantasieën en verlangens kunnen beleven. Gaan voor de meerwaarde, speciaal-intiem, kinky en supergeil, maar ook liefdevol, met overgave, gevoel en seksuele emotie. Ongeremd gaan voor de lust, de geil, de gelukzaligheid, het extra-speciale genot, de intense beleving, elke keer weer ...

NC
Geplaatst door
 NippleCouple
Geplaatst op
 05-12-2021 / 13:03
Bekeken
 73
Reacties
 0
Categorie
  Stel Gezocht