Ga verder dan waar jouw droom stopt
Een dominante lady zoals je het in je droom zou kunnen meemaken. Een intense situatie die je snel weer wordt afgenomen omdat je wakker schrikt. Je weet nog dat je aanbelde en je schrok, want daar stond ze heel echt en je kon geen woord meer uitbrengen. Je moest haar volgen en dan.......... wordt je wakker. Droom maar lekker verder hoe het zou aflopen. De hele dag blijf je denken aan die droom en hoe die belevenis zou zijn geweest.
MAAR je kunt haar natuurlijk in dit geval ook even mailen voor een echte afspraak. Want dan sta je daar en ga je het werkelijk beleven. Geen heen en weer ge-sms, geen flauwekul maar jouw droom die werkelijkheid gaat worden!
Lady Iris is een meesteres die al snel aan de top van jouw grens speelt. En daar wil ze samen met jou overheen. Een stopwoord is natuurlijk een optie maar zij zal je verder voeren naar een deel van jezelf wat je nog niet kent. Zij geeft je een onuitwisbare herinnering. Daar ga je voor. Ga verder dan waar jouw droom stopt. Dit is wat je zoekt.
Stuur een mail naar: Ladyiris. Tik jouw boodschap en maak een afspraak. Zij zal je liefdevol en met respect ontvangen. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom.
Vergoeding is 150,00 voor een vol uur spel.
Geplaatst door
 iris
Geplaatst op
 09-6-2017 / 18:08
Bekeken
 958
Reacties
 5
Categorie
  Meesteresen