Eenmalig of vaker: jouw lichaam ter gebruik beschikbaar stellen voor een Dom voor een vergoeding? Maak mij fantasie werkelijkheid
Eenmalig of vaker, ik ben op zoek naar een dame/submissive om mee af te spreken voor een betaalde ontmoeting, waarbij ik jouw lichaam in bruikleen krijg voor een leuke vergoeding. We hoeven geen namen of details te weten van elkaar, als je dat niet wil. Het gaat mij om de paar uur dat ik jou heb ter gebruik. Meer hoef ik ook niet.

Dit is al langer mijn fantasie, eentje die ik los zie van een vast D/s relatie. Deze fantasie heb ik al langer en is eentje die ik graag in vervulling zie gaan. In beginsel is dit een eenmalig ontmoeting onder vaste voorwaarden. Van te voren zullen we regels en grenzen vaststellen en deze zullen worden gerespecteerd door ons allebei.

Mijn ideale avond:
Je staat bij mij voor de deur. Ik laat je binnen en je groet mij door op je knieën te gaan zitten en geeft aan dat je klaar bent voor gebruik. Je krijgt je vergoeding en je bedankt me voor mijn tijd. Verder zeg je niets, tenzij tegen je gesproken wordt. Ik doe je collar om, deze krijg je van mij, en je volgt verder naar binnen. Jou plezier is niet belangrijk, je bent van mij en het draait om mijn genot. Je bent mijn tool om mijn genot te krijgen. Je doet alles wat ik van je vraag. Jouw lichaam is van mij en alleen van mij, totdat de tijd voorbij is. Ik zal je gebruiken op mijn manier, je hele lichaam en het liefst zijn al jouw 3 gaten beschikbaar. Je mondje, kutje en kontje zijn er voor mij om te gebruiken naar wens. Je krijgt een stopwoord en zolang ik deze niet hoor ga ik door totdat ik klaar met je ben. Als de tijd om is bedank je mij en scheiden onze wegen.

We werken met regels en grenzen. De regels en grenzen worden niet overtreden. Afspraak is afspraak. De vergoeding is is een vast bedrag (nader te bepalen). Deze krijg je cash bij de start van de avond meteen als je binnenstapt in mijn woning of hotelkamer.

Voorwaarden:
# Je bent minimaal 21 jaar oud. Leeftijd is daarna verder geen bezwaar zolang er maar een fysieke connectie is.
# Sex is met condoom maar een blowjob is altijd zonder.
# Behalve zonder condoom in je klaarkomen wil ik verder de vrijheid hebben om niet na te hoeven denken waar ik kom. Dus ook je mondje moet beschikbaar zijn, echter hoef je niet te slikken.
# Minimaal beschikbaar zijn voor vaginale sex, maar anaal beschikbaar zijn is een plus.
# Of je nou single bent of in een relatie zit, dat maakt mij niet uit. Ik hoef je naam niet te weten of je relatie status. Ik wil je hebben voor een paar uur, dan ben je van mij en niemand anders.
# Je moet bereidt zijn om duidelijke foto's te sturen. Ik wil duidelijk kunnen zien wat je figuur is.
# Afspreken kan bij mij thuis of in een hotel. Ik kan reizen dus het maakt niet uit waar je vandaan komt.

Alleen serieuze oproepen krijgen reactie. Ik ben een man van mijn woord en ben, ondanks mijn wensen en kinks, compleet in controle over mezelf en zal je met respect behandelen binnen onze regels en grenzen.

PS. een sub of slavin onder een meester mag zich aanbieden. Alleen het contact verloopt uitsluitend via de sub, ik wil verder geen contact met de meester.
Geplaatst door
 PBsugar
Geplaatst op
 09-6-2024 / 08:51
Bekeken
 26
Reacties
 0
Categorie
  Meesters