Durf jij vrouw eindelijk voorzichtig met BDSM te beginnen?
Durf jij vrouw eindelijk voorzichtig met BDSM te beginnen?

Durf jij eindelijk jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden?
Je gevoelens van onderdanigheid te gaan ervaren op een manier die jij voor ogen hebt? Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen, hier is jouw kans!

Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Opwinding als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij je kan verweren.

Je voelt spanning bij het idee van;
* spanking als straf,
* naakt bekeken te worden,
* handboeien,
* blinddoek,
* opdrachten naakt uit te moeten voeren,
* met touwen,
* boeien of kettingen vastgebonden te worden,
* het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt,
* sommige vormen van vernedering winden je op,
* wasknijpers,
* tepelklemmen,
* kaarsvet,
* halsband dragen,
* geïnspecteerd en gekeurd worden,
* jezelf volledig over te moeten geven,
* die hand om je nek,
* aan je haren vast gepakt worden,
* jezelf klein voelen,
* misschien zelfs vernederd willen worden,
* bondage,
* verhuur aan Meesters
* gang bang met mannen
* als lustobject behandeld worden....

Maar alles met respect en binnen jouw grenzen met iemand die je eerst leert te vertrouwen.

Deze tekenen vertellen jou dat jij er klaar voor bent om BDSM in real life te gaan beleven op de manier zoals jij daar over fantaseert en zoals jij het wilt ervaren.

Jouw wil, emoties en gevoel zijn er klaar voor, maar hoe ver staat het met je verstand? Durf je eindelijk aan jouw gevoelens toe te geven? Je doet er niemand kwaad mee, het is niet verboden, het is niet vreemd, het is niet gevaarlijk, je beperkt alleen je eigen plezier, gevoel en genot als je het niet probeert.

Je twijfelt nog steeds? Waarom? Wat kan je gebeuren? Je bent nieuwsgierig, want je leest deze advertentie. Durf te reageren, het is toch geheel vrijblijvend?

Gevoelens voor BDSM zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent, die gaan niet meer weg. Kom er voor uit en beleef het, er is niets mooiers. Zeer velen zijn jou voor gegaan. Wat houdt jou tegen? Geniet er van zoals anderen dat ook doen, je verdient het!

Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën stapje voor stapje werkelijkheid te laten worden op een hele prettige, ontspannen en respectvolle manier waarbij niets moet, maar alles mag! Er zal nimmer iets gebeuren wat jij niet zou willen en alles zal in een tempo gaan wat het beste bij jou past. Jouw grenzen, wensen en voorkeuren zijn leidend. Jouw genot en plezier komt op de eerste plaats.

Vanzelfsprekend is elke stap vanaf het eerste contact geheel vrijblijvend.

Wie ben ik?
Ik ben een bekwame Meester Vic, 48 jaar, die zich jaren geleden heeft gespecialiseerd in het begeleiden, ondersteunen en onderrichten van beginnende subs/slavinnen, zowel bij het lichamelijke alsook het psychologische aspect van BDSM.

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je interesse gekregen, wil je alleen informatie of durf je de stap eindelijk te nemen om er aan te beginnen, schroom dan niet en neem eens geheel vrijblijvend contact met mij op, afspreken in real life gebeurt pas wanneer jij dat wilt en er klaar voor bent. Spijt zal je er zeker niet van krijgen!

Neem gerust contact met mijn op!

Meester Vic
Geplaatst door
 SM4Nick
Geplaatst op
 04-4-2021 / 21:50
Bekeken
 404
Reacties
 7
Categorie
  Man zoekt Vrouw