Durf jij (v) eindelijk voor jouw verlangens uit te komen?
Jouw seksuele verlangens voelen vreemd, misschien zelfs ongepast. Soms heb je het gevoel dat jouw verlangens te raar zijn om er aan te denken, laat staan om ze in de praktijk eens te beleven.
Gevoelens om eens stevig aangepakt te worden, niets hebt te vertellen. Vastgebonden worden, je uit moeten kleden op commando, een blinddoek moeten dragen, voor straf je broekje moeten laten zakken om klappen op je blote billen te krijgen. Wellicht zoek je fysieke straffen om je doelen te behalen. Misschien vind je het zelfs opwindend om vernederd te worden, jezelf seksueel te moeten laten gebruiken of wil je het gevoel krijgen dat je Daddy’s little girl wilt zijn. Misschien heb jij nog andere fantasieën die hier niet genoemd zijn.

Laat ik je vertellen dat deze gevoelens helemaal niet vreemd, beangstigend of afwijkend zijn. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat deze fantasieën bij 1 op de 4 vrouwen voorkomt. Helaas durven niet alle vrouwen dit in de praktijk te gaan ervaren, maar voor diegene die de stoute schoenen wel hebben aangetrokken, is een nieuwe wereld van genot, groei en plezier open gegaan en willen nooit meer anders!

Ik heb ondertussen een jarenlange ervaring waarin ik vele 10-tallen jonge vrouwen de kans heb gegeven om hun stoutste fantasieën waarheid te laten worden en ik kan je vertellen dat iedereen voor ‘meer’ terugkomt en niemand spijt heeft gehad van mijn manier van aanpak. Tevens ben ik voor velen een mentor op het gebied van BDSM.

Wie ben ik: Ik ben een Dominant/Meester/Daddy uit Volendam. Bewust vrijgezel en al jaren actief in de wereld van BDSM. Ik haal mijn genot uit het zien genieten van de ander en haar wensen, grenzen en voorkeuren zijn voor mij het kader waarbinnen ik werk. Ik kan je de belofte doen dat er nimmer iets zal gebeuren wat jij niet wilt, jij houdt de regie over de facetten die jij zou willen ervaren. Alles is mogelijk, maar niets moet!

Wie ben jij? Een vrouw, niet ouder dan ongeveer 25 jaar, normaal postuur, nieuwsgierig naar de wereld van BDSM of onderdelen daarvan en op zoek naar een betrouwbaar iemand die jou op een vertrouwde manier laat kennis maken met jouw diepste verlangens.
Dat kan zij door virtueel kennis te maken met facetten van BDSM, maar uiteraard ook het gaan beleven in real life.
Ik kan je dat bieden.

Gezien het aantal fake reacties, verwacht ik wel dat je al gauw na ons eerste contact aan zal tonen dat jij inderdaad een vrouw bent die serieus op zoek is naar wat ik kan bieden. Uiteraard is alles geheel vrijblijvend en ben je nooit tot iets verplicht.
Misschien eerst even kort chatten met elkaar, maar snel daarna verwacht ik van jou dat we ons contact voort zetten door met elkaar te praten, bijvoorbeeld via Skype. Zie je dat niet zitten, doe dan geen moeite om contact met mij te zoeken.

Heb je na het lezen van deze advertentie interesse gekregen om meer informatie te krijgen of misschien zelfs om er voor te gaan, schroom dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met me op, spijt zal je er zeker niet van krijgen…

Wat heb je te verliezen?

Groet,

Master-M
Geplaatst door
 Master-M
Geplaatst op
 08-8-2023 / 15:53
Bekeken
 122
Reacties
 2
Categorie
  Man zoekt Vrouw