Durf jij eindelijk jouw fantasie waar te maken?
Let op! Dit is mijn advertentie!
Ook op deze site is iemand actief die mijn advertenties letterlijk kopieert en dan plaatst met zijn naam eronder, alsof de advertentie door hem is geschreven!!!
Zijn naam is yourmasternl
Hoe betrouwbaar kan zo'n iemand zijn????

Hier volgt dus mijn advertentie:

Durf jij eindelijk jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden? Jouw gevoelens van onderdanigheid te gaan ervaren op een manier die jij voor ogen hebt? Je kan er echt niet vroeg genoeg mee beginnen, hier is jouw kans!

Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Opwinding als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij je kan verweren. Je voelt spanning bij het idee van spanking als straf, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, boeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, sommige vormen van vernedering winden je op, wasknijpers, tepelklemmen, kaarsvet, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden, jezelf volledig over moeten geven, die hand om je nek, aan je haren vast gepakt worden, jezelf klein voelen, misschien zelfs vernederd willen worden, bondage, als lustobject behandeld worden, misschien voel jij je wel een 'little' op zoek naar een Daddy.... Maar alles met respect en binnen jouw grenzen met iemand die jij eerst leert te vertrouwen.

Deze tekenen vertellen jou dat jij er klaar voor bent om BDSM in real life te gaan beleven op de manier zoals jij daar over fantaseert en zoals jij het wilt ervaren.
Jouw wil, emoties en gevoel zijn er klaar voor, maar hoe ver staat het met jouw verstand? Durf je eindelijk aan jouw gevoelens toe te geven? Je doet er niemand kwaad mee, het is niet verboden, het is niet vreemd, het is niet gevaarlijk, je beperkt alleen je eigen plezier, gevoel en genot als je het niet probeert.
Je twijfelt nog steeds? Waarom? Wat kan je gebeuren? Je bent nieuwsgierig, want je leest deze advertentie. Durf te reageren, het is toch geheel vrijblijvend?
Gevoelens voor BDSM zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent, die gaan niet meer weg. Kom er voor uit en beleef het, er is niets mooiers. Zeer velen zijn jou voor gegaan. Wat houdt jou tegen? Geniet er van zoals anderen dat ook doen, je verdient het!

Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën stapje voor stapje werkelijkheid te laten worden op een hele prettige, ontspannen en respectvolle manier waarbij niets moet, maar alles mag! Er zal nimmer iets gebeuren wat jij niet zou willen en alles zal in een tempo gaan wat het beste bij jou past. Jouw grenzen, wensen en voorkeuren zijn leidend. Jouw genot en plezier komt op de eerste plaats. Vanzelfsprekend is elke stap vanaf het eerste contact geheel vrijblijvend.

Wie ben ik?
Ik ben een zeer bekwame Meester/Dom/Daddy uit Noord Holland die zich jaren geleden heeft gespecialiseerd in het begeleiden, ondersteunen en onderrichten van (jonge) beginnende subs/slavinnen, zowel bij het lichamelijke alsook het psychologische aspect van BDSM. Ik ben hier aantoonbaar ervaren en kundig in en ben ook al jaren als mentor actief voor beginners die deze mooie wereld willen gaan ontdekken. Dit doe ik zowel in real life, maar ook door ze alleen virtueel te begeleiden en te helpen hoe en waar nodig en gewenst.

Zoals het hoort kan ik wat ik schrijf in deze advertentie ook bewijzen. Ik heb een zeer goede naam opgebouwd.
Bij mij zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt, wil je in een later stadium met meerdere mannen of misschien zelfs met meerdere vrouwen iets beleven? Geen probleem. Hou je van rollenspellen, noem het en ik kan het je bieden, wil je alleen een spannende spanking sessie? Prima. Wil je eerst alleen virtueel ervaring opdoen? Ook dat kan. Zou je eerst met andere mensen willen praten om uit de eerste hand te horen wie ik ben of om ervaringen te horen of te delen? Natuurlijk! Alles mag, maar niets moet. De grenzen laat ik door jou bepalen, het gaat hier namelijk om jouw fantasie, jouw ervaring, jouw genot en jouw plezier!

Wie ben jij? Een jonge meid/vrouw niet ouder dan ongeveer 25 jaar, tenger, slank, normaal postuur, afkomst en huidskleur onbelangrijk. Je hoeft niet knap te zijn om van jouw seksualiteit te mogen genieten, nieuwsgierig naar de wereld van BDSM, een beginner of iemand die wel al iets op dit gebied heeft meegemaakt, maar de drang heeft om deze gevoelens verder te ontdekken en te ervaren op een respectvolle en veilige manier. Je wilt eindelijk eens op een verantwoorde manier ervaren hoe het is om sub of slavin te zijn, begeleid en ondersteund door een aantoonbaar betrouwbare en bekwame Meester/Dom met kennis van zaken en met heel veel ervaring met (jonge) beginners.

Wat kan je verwachten? Na een mailwisseling zullen wij er door chat, Skype-gesprekken of telefoon samen achter zien te komen welke onderdelen van BDSM bij jou voor opwinding zorgen en waar jouw grenzen, wensen en voorkeuren liggen. Dit gaan we doen door geheel vrijblijvend met elkaar in gesprek te gaan op gelijkwaardig niveau en met respect voor elkaar. Wanneer jij aangeeft er klaar voor te zijn, pas dan komt de volgende stap...

Hierna zal ik je indien gewenst via internet en/of in real life leuke opdrachten geven om te zien of je er klaar voor bent om jouw gevoelens in de praktijk te gaan ervaren, vanzelfsprekend in jouw tempo. Zijn wij er samen van overtuigd dat jij je er klaar voor bent, dan zullen wij een afspraak plannen. Deze ervaringen zullen jouw stoutste dromen overtreffen, dat is een harde garantie die ik je kan geven! Wil je alleen virtueel gedomineerd worden? Ook dat kan. Wees niet bang, zowel in real life als virtueel zal er nooit iets gebeuren wat jij niet zou willen en jij kan stoppen wanneer jij dat maar wenst. Er zijn geen verplichtingen voor jou, alleen de verplichting voor mijzelf dat ik er alles aan zal doen om jou de ervaringen van je leven te geven.

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je interesse gekregen, wil je alleen informatie of durf je de stap eindelijk te nemen om er aan te beginnen, schroom dan niet en neem eens geheel vrijblijvend contact met mij op, afspreken in real life gebeurt pas wanneer jij dat wilt en er klaar voor bent. Spijt zal je er zeker niet van krijgen!
Vind je het toch nog te eng om de eerste keer alleen te komen? Nergens voor nodig, maar wel begrijpelijk hoor. In dat geval, heb je misschien een vriendin die van jouw voorkeuren af weet, misschien zelfs ook nieuwsgierig is? Vraag haar om de eerste keer met jou mee te komen.
Gezien het aantal fake reacties welke ik krijg, verwacht ik wel dat jij al zeer snel aantoont dat je bent wie je zegt te zijn.

Je leeft maar 1 keer, dus volg je gevoel en maak je fantasie werkelijkheid. Wat heb je te verliezen?

Groet,

Master-M
Geplaatst door
 Master-M
Geplaatst op
 26-8-2023 / 22:03
Bekeken
 135
Reacties
 5
Categorie
  Man zoekt Vrouw