Durf je (v) eindelijk je eerste stap te zetten?
Durf jij eindelijk jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden? Jouw gevoelens van onderdanigheid te gaan ervaren op een manier die jij voor ogen hebt?

Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Opwinding als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij je kan verweren. Je voelt spanning bij het idee van spanking als straf, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met boeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, sommige vormen van vernedering winden je op, wasknijpers, tepelklemmen, kaarsvet, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden, jezelf volledig over moeten geven, die hand om je nek, aan je haren vast gepakt worden, jezelf klein voelen, misschien zelfs vernederd willen worden, als lustobject behandeld worden, misschien voel jij je wel een 'little' op zoek naar een Daddy.... Maar alles met respect en binnen jouw grenzen met iemand die jij eerst leert te vertrouwen.

Deze tekenen vertellen jou dat jij er klaar voor bent om BDSM in real life te gaan beleven op de manier zoals jij daar over fantaseert en zoals jij het wilt ervaren.
Jouw wil, emoties en gevoel zijn er klaar voor, maar hoe ver staat het met jouw verstand? Durf je eindelijk aan jouw gevoelens toe te geven? Je doet er niemand kwaad mee, het is niet verboden, het is niet vreemd, het is niet gevaarlijk, je beperkt alleen je eigen plezier, gevoel en genot als je het niet probeert.
Je twijfelt nog steeds? Waarom? Wat kan je gebeuren? Je bent nieuwsgierig, want je leest deze advertentie. Durf te reageren, het is toch geheel vrijblijvend?
Gevoelens voor BDSM zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent, die gaan niet meer weg. Kom er voor uit en beleef het, er is niets mooiers. Wat houdt je tegen? Geniet er van zoals anderen dat ook doen, je verdient het!

Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën stapje voor stapje werkelijkheid te laten worden op een hele prettige, ontspannen en respectvolle manier waarbij niets moet, maar alles mag! Er zal nooit iets gebeuren wat jij niet wilt en alles zal in een tempo gaan wat het beste bij jou past. Jouw grenzen, wensen en voorkeuren zijn leidend. Jouw genot en plezier komt op de eerste plaats. Vanzelfsprekend is elke stap vanaf het eerste contact geheel vrijblijvend.

Wie ben ik?
Ik ben een ervaren Dom, met heel wat jaren ervaring, heb ook al een aantal subs mogen begeleiden bij hun eerste stappen in de mooie wereld van BDSM. Dit doe ik zowel in real life, maar ook virtueel door je te helpen hoe en waar nodig en gewenst.

Betrouwbaarheid, eerlijkheid, openheid, respect, kennis van zaken, ervaring en kunde zijn voor mij geen loze beloftes maar wat ik je echt kan bieden.
De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt en afhankelijknvan wat jij wilt. Wil je eerst alleen virtueel ervaring opdoen? Ook dat kan. Alles mag, maar niets moet. De grenzen laat ik door jou bepalen, het gaat hier namelijk om jouw fantasie, jouw ervaring, jouw genot en jouw plezier!

Wie ben jij? Een jonge meid/vrouw niet ouder dan ongeveer 30 jaar, tenger, slank, normaal postuur, afkomst en huidskleur onbelangrijk. Een beginner of iemand die wel al iets op dit gebied heeft meegemaakt, maar de drang heeft om deze gevoelens verder te ontdekken en te ervaren op een respectvolle en veilige manier. Je wilt eindelijk eens op een verantwoorde manier ervaren hoe het is om sub of slavin te zijn.

Wat kun je verwachten? Tijdens online contact zullen we er samen achter zien te komen welke onderdelen van BDSM bij jou voor opwinding zorgen en waar jouw grenzen, wensen en voorkeuren liggen. Dit gaan we doen door geheel vrijblijvend met elkaar in gesprek te gaan op gelijkwaardig niveau en met respect voor elkaar. Wanneer jij aangeeft er klaar voor te zijn, pas dan komt de volgende stap...

Hierna zal ik je indien gewenst via internet en/of in real life leuke opdrachten geven om te zien of je er klaar voor bent om jouw gevoelens in de praktijk te gaan ervaren, vanzelfsprekend in jouw tempo. Zijn wij er samen van overtuigd dat jij je er klaar voor bent, dan zullen wij een afspraak plannen. Wil je alleen virtueel gedomineerd worden? Ook dat kan. Wees niet bang, zowel in real life als virtueel zal er nooit iets gebeuren wat jij niet zou willen en jij kan stoppen wanneer jij dat maar wenst. Er zijn geen verplichtingen voor jou, alleen de verplichting voor mijzelf dat ik er alles aan zal doen om jou de ervaringen van je leven te geven.

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je interesse gekregen, wil je alleen informatie of durf je de stap eindelijk te nemen om er aan te beginnen, schroom dan niet en neem eens geheel vrijblijvend contact met mij op, afspreken in real life gebeurt pas wanneer jij dat wilt en er klaar voor bent. Spijt zal je er zeker niet van krijgen!

Je leeft maar 1 keer, dus volg je gevoel, stuur me een bericht en maak je fantasie werkelijkheid. Wat heb je te verliezen?
Mijn snapchat is mrragnar80
Geplaatst door
 Ragnar
Geplaatst op
 30-6-2023 / 15:18
Bekeken
 93
Reacties
 4
Categorie
  Man zoekt Vrouw