Droom jij stiekem over sex met een oudere man 50+
Droom jij stiekem van seks met een oudere man?
Hé ben je daar weer? Toch weer stiekem advertenties kijken? Kan je het niet uit je hoofd zetten, die gedachtes aan seks met een oudere man?

Zo raar zijn die gedachtes niet! Veel meer meiden dan je zou denken hebben ze. Het zijn echt niet alleen mannen die op Pornhub naar die old vs young filmpjes kijken. Of die spannende casting video's? Je weet wel, die filmpjes waar jij stiekem af en toe ook naar kijkt. :-)

Heel veel jonge meiden dromen van seks met een echt oudere man. Net als jij droomt om het te doen met die ene docent, met je manager misschien of met een buurman uit de straat. Of zwijmel je soms weg bij de gedachte aan hoe het zou zijn om mee te lopen met gewoon zomaar een oudere man die je ergens tegenkomt?

Een veel oudere man dan jij. Die weet wat hij doet en die durft te zeggen wat hij van je wil. Niet zoals de jongens om je heen, die niets lijken te weten van hoe ze met een meisje moeten omgaan. Die jongens die maar wat doen als ze met je vrijen. Die niks durven of steeds weer vragen of je het wel lekker vindt.

Maar... Dan lees je de advertenties van oudere mannen en dan voel je je toch een beetje vies. Foto's van stijve piemels, mannen die alleen maar smerige praat schrijven of die meteen vandaag al willen afspreken. Of nog erger: ze stellen gelijk allerlei eisen en zeggen dat je altijd beschikbaar moet zijn. Of dat je je moeder ook mag meenemen... Vieze geile dwingende mannetjes dus. En dat is helemaal niet wat je zoekt!

Jij zoekt juist naar een oudere man die rustig is en duidelijk. Die je niet dwingt maar wel initiatief neemt. Een man die je niet claimt, maar je juist vrij laat. Die begrijpt dat jij gewoon je eigen leven wil leiden, maar dat je ook op zoek bent naar wat aandacht en spanning af en toe. Een man die zichzelf niet steeds hoeft te bewijzen. Die geen dickpics aan je stuurt (waarom doen mannen dat in godsnaam??), of die alleen maar over seks kan praten.

Je zoekt een man die gewoon heel blij met jou is en je dat ook laat merken. Die rustig naar je luistert als jij daar behoefte aan hebt. En dan zegt wat hij er van vindt, zonder zich op te dringen. Een man die de tijd neemt voor je. Waarbij je een beetje weg kan kruipen in zijn sterke armen en je veilig kan voelen als je daar behoefte aan hebt. Een man die heus wel wat te vertellen heeft, maar niet zo snel oordeelt over jou of alles beter weet. Die gewoon een beetje normaal tegen je doet!

Je vindt het zelf een beetje raar dat je dat wil en daarom heb je niemand ooit verteld. Dat je verlangt om je uit te kleden terwijl hij toekijkt. En dan bloot door hem op schoot getrokken wil worden. Waarna je zijn handen over je lijf wil voelen. Merken hoe opgewonden hij van je wordt. En jij van hem! Misschien al zolang je je kan herinneren droom je daar van. En steeds weer voel je de opwinding én de schaamte.

Maar ik vind het helemaal niet raar! Waarom zou je je schamen voor iets wat gewoon een seksuele voorkeur is en waar je niemand schade mee berokkent? Je zou je toch ook niet schamen als je lesbisch was? Iedereen het hare. Dit is jouw verlangen. Niemand hoeft het te weten, met je seksualiteit hoef je echt niet te koop te lopen. Maar waarom zou je het niet werkelijkheid laten worden??

Ik ben Nick. Ik ben een rustige man van midden 50 jaar en zit in een open relatie. Ik heb al jaren mijn eigen bedrijf en heb mijn leven op orde. Ik ga beroepsmatig veel om met jonge mensen en kan luisteren zonder meteen te oordelen. Als ik spreek is dat met rust en duidelijkheid. Mensen praten makkelijk tegen mij en vertrouwen me veel toe. Ik ben geduldig maar ik weet tegelijk heel goed wat ik wil. Ik haat claimen en zeuren. Ik vind dat jij vrij moet zijn om je eigen leven te leven.

Ook op seksgebied weet ik wat ik wil. Ik ben altijd lief, attent en rustig, maar in bed neem ik graag de leiding en kan ik best streng en doortastend zijn. Ik heb veel ervaring en kan goed omgaan met een jonge meid zoals jij.

Misschien heb je nog maar weinig ervaring met seks? Dan denk je misschien dat een ervaren man als ik niet op jou zit te wachten. Maar dat is zeker wel zo! Ik vind het juist heel opwindend om je te leren hoe je echt kunt genieten van je eigen lichaam en hoe je een man blij kan maken. Je hoeft je nooit te schamen voor je gebrek aan ervaring. Je moet toch ergens een keer beginnen??

En als je al wel (veel) ervaring hebt maar toch steeds blijft verlangen naar een ervaren en doortastende man, dan ben je natuurlijk ook heel welkom. Ik denk dat ik weet wat je mist en ik kan je op seksgebied hele andere dingen laten meemaken!

Ik ben positief en ik ben oprecht benieuwd naar jou! Ik houd er ook van om lekker te lachen en knuffelen samen. En ik vind op gebied van seks jouw verlangens en fantasieën niet vreemd. Hoe vreemd (of misschien wel 'vies') jij sommige dingen waar je van droomt ook vindt. Ik zal je er nooit om veroordelen of afwijzen, maar juist op zoek gaan hoe je je verlangen op een verantwoordelijke en veilige manier kan realiseren!

Ik ben op zoek naar jou. Jij bent minimaal 18 en niet veel ouder dan 25 jaar en je voelt het verlangen naar seks met een oudere man. Je uiterlijk, kleur of afkomst vind ik minder belangrijk. Misschien vind je jezelf niet mooi. Meiden van jouw leeftijd vinden dat vaak. Maar geloof me, mannen kijken daar heel anders naar! Ik vertel je daar graag meer over als je reageert.

Best eng? Dat snap ik. Maar ik garandeer je dat ik de tijd voor je neem en dat er niets gebeurt dat jij niet wil. We gaan rustig en in verbinding met elkaar onderzoeken wat wel en niet werkt. En jij bepaalt het tempo.

Ik heb geen financiële bedoelingen en ik ben niet op zoek naar contact met jongens of mannen.

Als je serieus reageert, reageer ik altijd terug.

Nick

PS
Ik krijg soms ook reacties van meiden van 16 en 17. Ik snap dat jouw verlangen dan net zo groot kan zijn. Ik wil daar best met je over praten. Maar je weet ook dat een heleboel dingen op jouw leeftijd nog niet mogen. Dus denk heel goed na wat je wil en of je het écht helemaal vanuit jezelf wil. Laat niemand je ooit dwingen of verleiden tot dingen die je zelf niet wil!
Geplaatst door
 don-vince-
Geplaatst op
 30-3-2020 / 14:32
Bekeken
 206
Reacties
 0
Categorie
  Man zoekt Vrouw