Dominante man (32) zoekt een slavin.
Dominante man (32) zoekt een slavin.

Dit zijn voorbeelden van wat je te wachten staat:
- Ik laat je naakt knielen voor mijn bank zodat ik op jouw billen mijn drinken en spullen kan zetten. Je weet dat je billen onder handen worden genomen en je naar bed wordt gestuurd als iets valt. Natuurlijk kan ik het niet laten om je uit te dagen door langzaam tussen je billen te strelen, door je op te dragen om mij intense kusjes op mijn voeten te geven, door je heel zachtjes te kietelen of door je lange tijd te negeren.
- Ik bind je strak vast zodat ik onbegrensd kan spelen met elk deel van jouw lichaam. Je wordt geblinddoekt en je benen worden gespreid. Elk deel van je lichaam zal pijn en genot voelen tot een hoogtepunt wordt bereikt.
- Je bent vervelend geweest. Je hebt verschillende posities moeten bukken en liggen terwijl jouw billen onder handen zijn genomen. Nu sta je naakt een uur in de hoek, je gezicht naar de muur en je rode billen goed zichtbaar naar de kamer. Je weet dat een goede vriend van mij straks langskomt en ik ben duidelijk geweest dat het uur niet ingekort zal worden. Je hoopt vurig dat het uur om is voordat je de deurbel hoort.
- Terwijl ik lekker op de bank lig en televisie kijk ben jij hard aan het werk. Met een klein borsteltje schrob je elke centimeter van de vloer, je strijkt mijn kleding en je wast af. Tijdens het afwassen kom ik dicht tegen je staan en speel met het sop over jouw lichaam. Als je flink onder het sop zit til ik je op en gooi je op bed. Als slavin kun je op elk moment waarop ik dat wens genomen worden. Na afloop lik je mijn lichaam schoon en ga je verder met de afwas.
- Je weet dat vernedering een deel van jouw leven zal zijn. Je komt in vernederende houdingen te staan en je krijgt straf als een klein kind. Er is een dag dat je met een snuit en een staart tussen je billen je alleen mag bewegen als een biggetje, een andere dag zit je vastgebonden aan mijn toilet en weer een andere dag word je gevoerd uit een kattenbakje.

Ik heb mijn leven prima voor elkaar. Uitstekende baan, hoog opgeleid, goed sociaal aangelegd, 1.95 meter lang, normaal postuur. Ik zoek alleen nog jou! Ik ben geen meester met allerlei attributen, het dominant zijn zit al mijn hele leven in mijn bloed en komt tot uiting in alles wat ik doe. We bespreken vooraf onze wensen zodat we binnen elkaars grenzen blijven.

Reageer als je interesse hebt. Stuur een korte omschrijving van jezelf en vertel waarom je op mijn advertentie reageert. Ik verwacht direct met u te worden aangesproken.
E-mail: liefdevolstraf (at) live.nl
Geplaatst door
 Liefdevolstraf
Geplaatst op
 04-9-2023 / 00:12
Bekeken
 136
Reacties
 3
Categorie
  Man zoekt Vrouw