Dominant man (32) zoekt onderdanige dame
Dominant (m) van 32 jaar zoekt een onderdanige dame van 18 t/m 35 jaar.

Mijn kenmerken: Nederlandse afkomst, lang, HBO opgeleid, vrijgezel, volledig dominant.
Jouw kenmerken: Wel of geen ervaring, meerdere van onderstaande voorbeelden spreken jou aan.

Voorbeelden van wat ik zoek:
- Als ik een knip in mijn vingers geef, dan laat jij op elk moment van de dag alles uit jouw handen vallen, je rent naar mij toe en je zit binnen 5 tellen op jouw knietjes om aan al mijn wensen te voldoen.
- Je geeft mij regelmatig een blowjob terwijl ik een boek lees of lekker ontspannen een film kijk. Je handen zitten op de juiste manier gepositioneerd op jouw rug. Zonder dat je aandacht krijgt zorg je dat het mij aan niets ontbreekt.
- Je houdt van strak vastgebonden worden zodat ik heerlijk met jouw lichaam kan spelen op de manier en hoelang ik dat wil.
- Je knielt zodat mijn voeten kunnen rusten op je rug, je kruipt als een hondje door de kamer en we maken een wandeling door het bos terwijl jij weinig verhullende kleding draagt.
- Je ondergaat elke correctie die nodig is. Je billen zullen gloeien, je zult vernederd worden en je zult soms lijden om vooruit te komen.

Interesse gekregen? Stuur een e-mail met een omschrijving van jezelf en met een uitleg waarom je reageert op mijn advertentie naar dienenmetrodebillen(A)hotmail.com
Geplaatst door
 Liefdevolstraf
Geplaatst op
 28-3-2023 / 23:08
Bekeken
 104
Reacties
 0
Categorie
  Man zoekt Vrouw