Dominant (m) van 31 jaar zoekt een onderdanige dame van 18 t/m 35 jaar.
Dominant (m) van 31 jaar zoekt een onderdanige dame van 18 t/m 35 jaar.

Mijn kenmerken: Nederlandse afkomst, lang, HBO opgeleid, vrijgezel, volledig dominant.
Jouw kenmerken: Wel of geen ervaring maakt niet uit. Meerdere van onderstaande voorbeelden spreken jou aan.

Voorbeelden van wat ik zoek:
- Als ik een knip in mijn vingers geef, dan laat jij op elk moment van de dag alles uit jouw handen vallen, je rent naar mij toe en je zit binnen 5 tellen op jouw knietjes om mij te verwennen met jouw mond.
- Je houdt van strak vastgebonden worden. Ik speel met jouw lichaam op de manier en hoelang ik dat wil. Door een mondknevel kun je niet protesteren. Genot en pijn zullen elkaar afwisselen.
- Jouw blote billen blijven keurig gepositioneerd op mijn schoot liggen tot ik vind dat ze een mooie gloeiende rode gloed hebben gekregen door mijn handen, riem of andere attributen.
- Vernederend worden zul jij altijd accepteren. Je kruipt en knort als een biggetje, dient als voetenbankje en maakt met mij een wandeling door het bos in weinig verhullende kleding.
- Commando's en gebaren leer jij goed uit jouw hoofd. Op elk moment dat ik dat wens kan ik jou met een gebaar of woord in een positie zetten of een taak geven. Dit voer jij uit tot ik dat wil.
- Uitdagingen ga je niet uit de weg. Je slaapt een nacht in een hondenbench, draagt door mij uitgekozen kleding en dient mij in aanwezigheid van mijn vrienden.

Interesse gekregen? Stuur een e-mail met een omschrijving van wie jij bent en met een uitleg waarom je reageert op mijn advertentie naar dienenmetrodebillen(AT)hotmail.com
Geplaatst door
 Liefdevolstraf
Geplaatst op
 19-7-2022 / 13:23
Bekeken
 98
Reacties
 3
Categorie
  Man zoekt Vrouw