Dominant ingesteld v/m-stel heeft plaats voor een vast huis-slavinnetje
Als jij een lekker onderdanig lustmeisje of een fijn gewillige genotsvrouw bent, wil zijn of worden bij en voor een Dominant ingesteld v/m-stel, dan is het volgende een uitnodiging voor jou ...

.

Ik ben de helft van een ouder v/m-stel en wil, op mijn initiatief, gaan voor een serieuze D/s-verhouding met een 'vaste' genotsvriendin voor een duurzame lustrelatie en heb mijn zinnen gezet op een genots-subje voor mij, een lust-sletje voor hem, een ero-slavinnetje voor ons samen.

Als ons huis-slavinnetje ben je gehoorzaam, welwillend, dienstig, heb je weinig tot geen seksuele remmingen, ga je voor de overgave en ben je met volle intentie het genots-subje/lust-sletje/gebruiks-slavinnetje voor jouw Dominanten/Eigenaars.

Jouw taken bestaan uit het uitvoeren van bepaalde erotische 'huishoudelijke werkzaamheden' en je onderwerpen aan -het bevredigen van- de seksuele lusten van jouw Dominanten.
Jouw (be)loon(ing) bestaat uit die speciale bevrediging die je haalt uit jouw positie, jouw overgave, de beleving.

Je komt daarvoor regelmatig bij ons 'op bezoek' om te dienen zoals wij het wensen. Het is jouw taak je daar aan over te geven. Onze lust is jouw beleving, onze bevrediging jouw geluk. Onze tevredenheid is jouw bevrediging, jouw overgave ons geluk. Je bent dus een 'pleaser', geven is krijgen.

Leeftijd, afkomst, postuur e.d. zijn niet van belang. Het gaat niet om de verpakking, het gaat om wat er in zit.
Ervaring is dan ook niet vereist - bereidheid, overtuiging en welwillendheid des te meer.

Geen extremen. Zeker geen geweld (keiharde bdsm, lichamelijke verwonding/beschadiging, bloed, naalden enz.). Wel sturing, discipline, keuringen en een veilige haven voor de open en ongeremde beleving - een 'happy place' waar je helemaal je 'verborgen' kinky zelf kan zijn, schaamteloos, open en bloot, en we daarin onze gezamenlijke speciale bevrediging en gelukzaligheid vinden ...

Oprechtheid, Seksuele Emotie, Overgave, Toewijding boven alles.

Onze deur staat voor je open ...

Lekkers, Lust, Veel Genot en Bevrediging,

T. ( . ) ( . ) ( . . )
Geplaatst door
 Tepelspeeltje
Geplaatst op
 08-4-2022 / 16:58
Bekeken
 74
Reacties
 2
Categorie
  Vrouw zoekt Vrouw