Dominant / daddy zoekt een nieuwe leerling sub-je of little
Hallo,

Ben jij nieuwsgierig naar wat er meer is? Mis jij die spanning? Wil jij genieten van lange en uitgebreide sex? Durf jij het aan om je lichaam verder te verkennen, opzoek te gaan naar nieuwe grenzen? Er overheen te stappen om nieuw gebied te ontdekken? Wil jij de touwtjes loslaten en in mijn handen te geven? Ik begeleid je op een nieuw pad en samen gaan we opzoek naar waar dit ons brengt. Ben jij die leerling sub welke ik wegwijs mag maken?
Ik zoek dus een nieuwsgierig sub-je, maar een little is ook zeer welkom voor deze Daddy. Misschien wordt jij daddy's princess? Deze Daddy houd van knuffelen maar is ook heel streng als er niet geluisterd wordt.

Ik ben een zeer ervaren Nederlandse man. Discretie, hygiëne, veiligheid vertrouwen en respect staan bij mij bovenaan. Ik heb in het gewone leven een lief en zachtaardig karakter, maar in het spel ben ik streng en dominant. Ik hou van rustig aan doen en daarom zoek ik een nieuwsgierige onderdanige vrouw die ik stapsgewijs mee kan nemen is de wereld van BDSM.

Ik ben niet opzoek naar een "liefdes" relatie. Ik hou ook niet van losse contacten. Ik zoek een vrouw die het leuk vindt om samen een BDSM relatie mee op te bouwen voor 1 a 2 keer per maand een spannende dag mee te beleven. Geen verplichtingen. Alles met wederzijds respect en discretie. Ik kan ontvangen en ik ben mobiel, dus jou kant opkomen is ook geen probleem. Ook betreft de dagen en tijden, geen stiekem gedoe. Als het klikt ben jij mijn enige sub want ik heb geen zin in meerdere contacten.

Nieuwsgierig geworden?

KiK: ManicKiss

Ik ben zeer benieuwd of deze site ons bij elkaar brengt.

Ik zie je berichtje met belangstelling tegemoet. Ik lees en beantwoord ze netjes, en dat verwacht ik ook van jou. Een foto en een beschrijving en je interesses waardeer ik zeer.

Stoute kusjes,

Dominus
Geplaatst door
 Dominus
Geplaatst op
 08-6-2021 / 13:55
Bekeken
 64
Reacties
 0
Categorie
  Man zoekt Vrouw