Dominant (30) zoekt onderdanige dame
Ik ben een dominante jongeman van 30 jaar die op zoek is naar een onderdanige dame. In eerste instantie om elkaar beter te leren kennen en de wereld van BDSM met elkaar te betreden, daarna kan altijd wel of niet een relatie volgen. Ik heb geen specifieke eisen hoe oud je moet zijn, hoe je er uit moet zien of hoeveel ervaring je moet hebben (ook geen ervaring is prima). Ik vind het belangrijker dat er een goede klik ontstaat waarin je het beste van elkaar naar boven haalt. Ook vind ik het belangrijk dat je verzorgd bent en een relatie iets bijzonders vindt (dus niet elke week met iemand anders thuiskomt).

Ik bestempel mijn uiterlijk als een gemiddelde hollandse jongeman. Normaal postuur, lang (1,95m), prima verzorgd maar geen uren voor de spiegel. Ik haal mijn plezier zowel uit erotische als niet erotische diensten van jou, binnen de grenzen die we met elkaar afspreken. Het merendeel van de tijd ben ik zeer dominant, maar soms ben ik ook in de stemming om daar even vanaf te stappen en als gelijken door het leven te gaan. Wel heb ik altijd de controle over de momenten van het dominant zijn. Ik vind het belangrijk dat we (over een langere tijd gezien) beide plezier beleven aan onze rollen. Ik kan soms zeker (bewust) de grenzen opzoeken, maar observeer goed en houdt altijd rekening met jouw welzijn. Ik wil dat wij beide groeien en ons ontwikkelen.

Daarnaast vind ik het heerlijk om met jou te spelen. Ik geef enkele voorbeelden van wat je kunt verwachten:
- Als ik thuiskom wil ik graag een voetenmassage waarbij je alleen jouw mond mag gebruiken. Ik zet mijn voeten op de vloer en jij knielt daarnaast. Jouw hoofd is omlaag bij mijn voeten terwijl jouw billen hoog in de lucht steken. Jouw blote billen welteverstaan. Jouw handen mogen niet gebruikt worden en zitten op de juiste manier gepositioneerd op jouw rug.
- Op sommige dagen zorg ik voor een romantisch diner voor ons twee. Op andere dagen laat ik jou koken. Op de dagen dat ik minder tevreden over jou ben laat ik je niet mee-eten aan tafel maar krijg je de restjes in een kattenbakje.
- Je zorgt voor het huishouden. Op sommige dagen laat ik je de hele afwas schrobben met een tandenborstel. Terwijl je aan het afwassen bent speel ik met het sop op jouw lichaam. Een hoogtepunt mag pas bereikt worden als de hele afwas blinkend schoon is.
- Terwijl jouw handen strak vastgebonden zitten op jouw rug breng je mij op een hoogtepunt met jouw mond. Ondertussen geef ik harde meppen met mij handen of een ander instrument op jouw borsten of billen. Je merkt vanzelf wat er gebeurt als ik jouw pijn niet op een heerlijke manier terugvoel in jouw bewegingen om mij naar een hoogtepunt te brengen.
- Tijdens de meeste nachten krijg je toestemming om naast mij te slapen. Maar je zult ook zeker ontdekken hoe het is om te slapen in een hondenmand of met vastgebonden handen op een dun dekentje op de vloer.
- Als ik mijn favoriete series aan het kijken ben zijn er meerdere scenario's mogelijk. Op sommige dagen zit je dicht naast mij zodat ik je kan knuffelen en je haren kan strelen. Op andere dagen zit je op de vloer met jouw rug naar de televisie toe zodat je mij (terwijl ik de series kijk) kan verwennen. Op de dagen dat ik minder tevreden over jou ben, mag je een lange tijd in de hoek staan of krijg je een plek op de vloer en mogen alleen jouw ellebogen en knieën de vloer raken.
- Zonder reden moet je kruipend een riem gaan halen, jouw kleding uittrekken en plaatsnamen op mijn schoot. Bij het gebruiken van de riem moet jij de slagen hardop tellen, of na elke slag (soms met tranen in jouw ogen) beleefd aan mij vragen of ik nog een slag wil geven. Als jouw billen een mooie rode kleur hebben, volgt regelmatig voor jou een heerlijke beloning.
- Als mijn vrienden op bezoek zijn bedien jij ons de hele avond. Bij zeer goede vrienden kniel jij tussen het bedienen door op je handen en voeten zodat ik mijn voeten kan plaatsen op jouw rug.

Ook gebruik ik onze rollen om ons beide gezond te houden. Bijvoorbeeld: Sport je te weinig, dan stel ik beloningen of consequenties in het vooruitzicht als je bepaalde doelen die ik stel op het gebied van sporten wel of niet haalt.

Heb je interesse gekregen, stuur mij een e-mail. Je hoeft niet direct al jouw kaarten op tafel te leggen, maar ik wil wel iets meer krijgen dan een standaard kort berichtje krijgen. Vertel een aantal dingen over jezelf en vertel wat jou aanspreekt van bovenstaand bericht. Als er na kort contact te hebben gehad (een paar e-mails, whatsappjes of belletjes) een eerste klik is, dan wil ik heel snel samen ergens een kop koffie gaan drinken (voor 30 minuten). We kletsen wat en gaan dan weer richting huis. We horen daarna van elkaar of we verder contact willen om elkaar beter te leren kennen of dat het bij die ene keer blijft.

E-mail: liefdevolstraf(AT)live.nl
Geplaatst door
 Liefdevolstraf
Geplaatst op
 28-2-2021 / 22:48
Bekeken
 176
Reacties
 3
Categorie
  Man zoekt Vrouw