Capelle/Kralingen/Alexander Heb je altijd een onderdanig loyaal vriendje (er bij) gewild?
Heb je (intelligente man of vrouw) altijd een onderdanig loyaal vriendje gewild? Een slimme vent die jou/jullie tot steun kan dienen en zich tegelijkertijd aan je onderwerpt en woon je in de regio Capelle/Kralingen/Alexander dan is dit de window of time voor ons. Ik ben het type dat in een echte TPE relatie had gepast; nu 60+, jong uiterlijk en jong van binnen, 1.70, buikje (door het binnen zitten in Coronatijd) maar nu weer actief sportend. Het mentale contact staat voorop en is het uitendelijke doel, maar ik kies niet voor niets deze site. Wij hebben allemaal hier een voorliefde voor bdsmactiviteiten. Het vrouwenlichaam is mijn eerste fetish en daarna komen: gevoel van eigendom zijn van een goede leider of goede leiders - ook al is het tijdelijk - , strengheid (met de pijn die daar vaak bijhoort), oraal bij vrouw en man, ontmaagd worden, eten creampie, plas (geen poep). Harde grenzen: 'outing' als slaaf of bottom buiten de D/s kring (dus geen herkenbare foto/video/geluidsopname), poep (dus ook geen penisadoratie direct na anale penetratie,), de wet. Wat kan ik? Ik kan ingezet worden voor alles wat een normaal mens kan zowel binnen als buitenshuis. Ik kan koken bijvoorbeeld.
Een paar mensen weten dat ik een echte slaaf had willen zijn, maar ze wilden dat ik zelf de wenselijke omstandigheden moest creëren en dat kon ik simpelweg niet. Daar was en is mijn underdog identiteit en onvermogen om harde beslissingen te nemen debet aan. Ik heb mij neergelegd bij het gegeven dat de echte TPE niet meer haalbaar is voor mij en dus zoek ik iets in mijn regio dat met met mijn huidige leven te combineren is.

Als je mijn aanbod tot vriendschap verwelkomt en mij weet te benutten, zal je daar de rest van mijn/ons leven plezier aan hebben.

Reageer je? Ik ben benieuwd. Hartelijke groeten,
Geplaatst door
 bdsmvriend3124
Geplaatst op
 14-8-2020 / 13:33
Bekeken
 434
Reacties
 3
Categorie
  Man zoekt Vrouw