Bestaan ze nog?
Bestaan ze nog? Echte onderdanige vrouwen? En daarmee bedoel ik niet dat je slaafs alles voor iedereen doet om het iedereen maar naar de zin te maken, maar wel dat je bij de juiste persoon, op het juiste moment je plek kent. Buiten die momenten om zijn we gewoon gelijkwaardig met goede gesprekken, leuke dingen doen enz.

Ik ben een slanke, verzorgde Meester van 41 jaar met ruime ervaring met BDSM en ben op zoek naar een vrouw, liefst in de leeftijd van 18 tot 25 jaar, maar dit is geen must. Mijn voorkeur gaat wel uit naar iemand die nog vrij onervaren is en daardoor nog wel wat begeleiding kan gebruiken en haar grenzen nog moet ontdekken.

Eerst wil ik een duidelijk beeld hebben van je interesses en harde grenzen. Dan zullen we rustig beginnen en je stapje voor stapje kennis laten maken met BDSM. Harde grenzen respecteer ik altijd. Ik wil immers dat we allebei genieten.

Mijn voorkeur gaat uit naar iemand om regelmatig mee af te spreken, of wat uit kan groeien tot een vaste relatie waarin BDSM een belangrijke rol speelt.

Herken jij je in mijn advertentie en heb je interesse? Of heb je nog vragen? Stuur me dan snel een bericht.
Geplaatst door
 Toro
Geplaatst op
 15-7-2022 / 15:02
Bekeken
 70
Reacties
 3
Categorie
  Man zoekt Vrouw