Bdsm stel zoekt onderdanige slaaf/slavin of stel
Graag eerst even goed doorlezen voor je reageert.

Wij, Bdsm stel van eind dertig, normaal gebouwd, spontaan en leuk in de omgang, zoeken een (vaste) onderdanig ingestelde bi-slaaf, bi-slavin, of bi-stel van maximaal 45 jaar oud. Onze interesses liggen voornamelijk in bondage, Bdsm sessies, rollenspellen, lichte vernedering, opdrachten,klemmen, speeltjes en meer. Maar vooral voor een leuke en gezellige tijd met elkaar.
We hebben wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Voldoe je niet aan onderstaande reageer dan alsjeblieft niet.

-Het gaat ons om de persoon of personen, dus niet alleen maar sex-gericht! We willen ook echt een band kunnen opbouwen.
-Je woont in een straal van ongeveer 30 kilometer van Assen.
-Je hebt regelmatig tijd, maar dan ook echt tijd, en niet even een snelle date en door.
-Je bent schoon, fris geschoren en hygiënisch, dat zijn wij ook.
-Je bent eerlijk en oprecht, en respecteert anderen.
-Bi is ook echt bi, en niet alleen een verdwaalde hand!
- Na mail contact ben je/jullie bereid om een foto mee te sturen.

Bij de juiste klik kunnen wij prima ontvangen op een mooie locatie met optimale privacy.

Wat we vooral niet zoeken ( we willen niemand beledigen ) zijn voornamelijk mannen alleen, die even denken makkelijk een vrouw te kunnen scoren. Of Mensen die vaak in de nachtelijke uurtjes in een geile bui reageren om vervolgens niets meer te laten horen. Nogmaals wij zijn serieus en absoluut niet fake en dat verwachten we ook terug.

Mijn partner heeft inmiddels de zoektocht op internet opgegeven omdat ze er gewoonweg niet meer in geloofd. Ik wil bewijzen dat er toch mensen zijn die oprecht zijn. Alle contact en eventuele eerste ontmoetingen lopen uitsluitend via mij( man ). Pas als ik het gevoel heb dat je/jullie serieus zijn kunnen we een stap verder gaan.

Herkenbaar? Dan hopen we op een leuk bericht van je/ jullie, met meer dan 1 zin, stel je gewoon even netjes voor, en laat ons ook je/jullie wensen en ideeën weten.
Geplaatst door
 MeesterJ
Geplaatst op
 23-1-2022 / 09:31
Bekeken
 345
Reacties
 2
Categorie
  Man zoekt Man