'Baby Girl' sub Beleving
(^_^) Ben jij een meisje/vrouw 'op zoek' naar een v/m-stel zodat je jouw 'baby-girl' sub verlangens kan beleven en bevredigen met een 'Mommy' en 'Daddy'?

Fijn gezamenlijk hele spannende, opwindende en erotische spelletjes spelen. Heel speciaal 'lief' zijn voor elkaar. Lekker erotisch 'experimenteren' en beleven met elkaar (geen harde bdsm of extremen). Ons heerlijk overgeven aan elkaar, aan dat hele fijne gevoel van die speciale intimiteit, de opwinding, de lust, het genot, de seksualiteit en dus die extra-speciale persoonlijke aandacht voor elkaar.

Ben jij een 'Mommy/Daddy-girl', een 'baby-girl', een subje, of zou je dat graag zijn? Wil je heerlijk intiem speciaal-lekkere dingetjes doen en gedaan krijgen? Mommy's lekkere genots-schatje, Daddy's geile lust-meisje, ons suckle-subje zijn?

Wij zijn een ouder v/m-stel en hebben, op initiatief van 'Mommy', serieuze interesse in een 'baby-girl' - een 'Mommy/Daddy-girl' - 'ons schatje', 'ons lustsubje', 'ons genotsmeisje' - met hetzelfde verlangen; dat baby-girl door Mommy en Daddy speciaal verwend wordt en dat baby-girl speciaal lief voor Mommy en Daddy is. Dat speciale dicht-bij-elkaar gevoel, de geborgenheid, beschermd, heerlijk veilig en vertrouwd, waardoor remmingen wegvallen en we volop zonder schaamte voor het wederzijdse genot, de seksuele emotie, de beleving, de lust, de gelukzaligheid en de geil-erotische bevrediging kunnen gaan.

Het is niet van belang dat je ouder, jonger, chubby, skinny, onervaren, verlegen, onzeker e.d. bent, huidskleur en afkomst ook niet. Het gaat om die intiem-persoonlijke aandacht, de meerwaarde - dat wat goed, fijn en heel erg lekker voelt - dat wat opwindend, geil en heerlijk bevredigend is - dat wat we zo nodig hebben en elkaar gunnen, geven en laten beleven - zodat we elkaar regelmatig heel speciaal gelukkig kunnen maken.
Wij zijn allebei seksueel-tepelgevoelig en oraal ingesteld, dus nipple-play is een must. (^_^) Lekker veel met de friemel- lik- sabbel- en zuigtepels van Mommy en Daddy spelen - ze liefhebben, met overgave, er verslaafd aan worden/zijn, jouw speciale intiem- lust- genots- en gelukzaligheids-speentjes ...

( . ) ( . ) ( . . )

Ben jij een meisje/vrouw met eenzelfde soort intieme fantasie, met soortgelijke verlangens en gevoelens; het lieve kleine onschuldige meisje zijn, Mommy's lekkere genots-schatje, Daddy's geile lust-meisje - 'ons liefje', 'ons pretsletje', 'ons suckle-subje' - dat al dat fijns en lekkers op seksueel gebied nog moet en wil ontdekken, uitproberen en leren? Wil je in een spannend 'rollenspel' vrijuit seksueel experimenteren en beleven om elkaar daarmee speciaal genot te schenken door met overgave en veel gevoel lekker lief, heerlijk intiem, fijn opwindend en geil-erotisch voor en met elkaar te zijn?

Een vertrouwd plekje hebben, jouw happy place, waar je helemaal je 'verborgen' zelf kan zijn, waar je regelmatig kan opladen door te ontladen. Jouw/Ons eigen wereldje, waar je alle verantwoording kan loslaten en alleen Mommy en Daddy en jezelf alle geluk van de wereld hoeft te gunnen door je over te geven aan de erotiek, de speciale persoonlijke aandacht, het genot, de intimiteit, de beleving, de lust, de liefde, de seksualiteit, de geil, de pornosex, de D/s-beleving, de ontladingen ... van elkaar krijgen door elkaar te geven wat we zo nodig hebben in een super-intieme D/s-relatie waarin we elkaar ongeremd speciaal gelukkig maken, elke keer weer ...

Ben je dus een 'Mommy/Daddy-girl', een 'baby-girl', een subje, of zou je dat graag willen zijn - 'ons meisje', 'ons lustslavinnetje', 'ons speelsletje'? Wil je een 'vaste' Mommy/Daddy/baby-girl D/s-verhouding/relatie aangaan om iets speciaals op te bouwen -geborgen en beschermd, veilig en vertrouwd- om het vrijuit, schaamteloos en ongeremd te kunnen beleven en die speciale verlangens regelmatig volop te kunnen bevredigen?

Dan ben je bij ons, een lekker-mollig/stevig & super-slank/tenger v/m stel van middelbare leeftijd -een echte 'Mommy & Daddy' zeg maar- precies goed en helemaal op de juiste plek om geregeld bij jouw 'Mommy & Daddy' op bezoek te komen om naar hartenlust en ongeremd die speciaal-opwindende intimiteit, de seksuele bevrediging en dat speciale geluk met elkaar te beleven, keer op keer, meer en meer ...

Onze deur staat voor je open ...

Liefs, Lekkers, Veel Geils en Speciaals,

'M&D'
Geplaatst door
 NippleCouple
Geplaatst op
 12-1-2022 / 07:42
Bekeken
 26
Reacties
 0
Categorie
  Stel Gezocht