BDSM-inleiding voor onervaren vrouwen
Ik ben een ervaren Meester van 39 jaar oud, die introductiesessies aanbiedt voor onervaren vrouwen van max. 30 jaar oud. Je krijgt in een sessie van ongeveer 2 uur een breed overzicht van wat BDSM inhoudt, en ondergaat een BDSM-spel, rekening houdend met je grenzen en wensen. Verschillende locaties in Vlaanderen mogelijk, alternatief ook bij jou thuis of in een kamer naar jouw keuze (Vlaanderen of Nederland)

Ik heb al een aantal beginners in de BDSM mogen inwijden, en dit is altijd een heel interessant en leerrijk contact, zowel voor mijzelf als voor de sub! Iedereen is anders dus er is geen standaard programma: ik wil je eerst via mail/chat leren kennen en als het goed zit, spreken we af. Dan wil ik graag samen met jou ontdekken waar je interesses liggen, wat je triggert en waar je grenzen liggen. Die worden natuurlijk 100% gerespecteerd, zoals het hoort in de BDSM!

Mogelijkheden: vastbinden, boeien, blinddoeken, spanking, zweepjes, cane, kaarsvet, electro, anale spelletjes, lust, ... Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!
Geplaatst door
 MeesterKarl
Geplaatst op
 23-5-2022 / 00:32
Bekeken
 231
Reacties
 8
Categorie
  Man zoekt Vrouw