- Ageplay - 'Mommy'&'Daddy' voor een 'babygirl' sub
Ben jij een meisje/vrouw 'op zoek' naar een v/m-stel zodat je jouw 'baby-girl' sub verlangens kan beleven en bevredigen met een 'Mommy' Domme en een 'Daddy' Dom?

Ben jij een 'Mommy/Daddy-girl', een 'baby-girl', een subje, of zou je dat graag zijn/worden?
Wil je heerlijk intiem speciaal-lekkere dingetjes doen en gedaan krijgen ... Mommy's lekkere genots-schatje, Daddy's geile lust-meisje, ons suckle-subje zijn?

Wij zijn een ouder v/m-stel en hebben, op initiatief van 'Mommy', serieuze interesse in een 'baby-girl' - een 'Mommy/Daddy-girl' - 'ons schatje', 'ons lustsubje', 'ons genotsmeisje' - met hetzelfde verlangen; dat baby-girl door Mommy Domme en Daddy Dom speciaal-intiem verwend wordt en dat baby-girl sub speciaal-intiem lief voor Mommy en Daddy is.

Een vertrouwd plekje hebben, jouw happy place - waar je helemaal je 'verborgen' zelf kan zijn.
Jouw/Ons eigen D/s-wereldje, waar je alle verantwoording kan loslaten en alleen 'Mommy' en 'Daddy' en daarmee jezelf alle geluk van de wereld hoeft te gunnen - door je over te geven aan dat speciale dicht-bij-elkaar gevoel, de geborgenheid, beschermd, heerlijk veilig en vertrouwd - waardoor remmingen wegvallen en we volop zonder schaamte voor het genot, de speciale persoonlijke aandacht, de seksuele emotie, de liefde, de beleving, de lust, die speciale intimiteit, de erotische bevrediging, de geil, de ongeremde seksualiteit, de ontladingen en vooral de gelukzaligheid kunnen gaan.

Van elkaar krijgen door elkaar te gunnen, geven en laten beleven wat we zo nodig hebben in een super-intieme D/s-relatie waarin we elkaar speciaal gelukkig maken, elke keer weer ...

Veel Liefs, Lekkers en Speciaals,

NC
Geplaatst door
 NippleCouple
Geplaatst op
 27-10-2021 / 16:49
Bekeken
 64
Reacties
 0
Categorie
  Stel Gezocht