24/7 slaaf voor echte slavernij om bij in te trekken (tpe) a female led relationship
meesteres selma 58 jaar, ik ben een volslanke meesteres, dominant, eerlijk, sadistisch, ben ruim 9 jaar meesteres ben op zoek naar een serieuze slaaf die mij 24/7 ( tpe ) zal dienen, bij wie ik kan intrekken samen met mijn dieren en slaaf ( wegens beëindiging relatie ) deze slaaf kan niet veel meer door zijn ziekte en zware medicijnen is hij heel gauw moe wat mijn slaaf nog doet voor mij, met mij mijn honden uit laten, te koken, mij gezelschap houden, hij is 64 jaar ( heeft eigen inkomen wat ik in beheer heb) en is al 7 jaar mijn slaaf , Nu wil ik een 24/7 slaaf die mij volledig dient dus alles in en om het huis, en boodschappen etc

een slaaf met een woning landelijk gelegen, vrijstaande woning of boerderij , of als je niet zo'n woning heb bereid zijn om een andere woning te kopen , zodra er een woning gekocht word blijft de woning van de slaaf dit komt ook in het contract te staan, de slaaf tekent alleen het koopcontract van de woning.

Dit is wat ik o.a. heb.

spreidstang, verschillende zwepen ( o.a. een zweep met ijzeren kettingkjes), kaarsvet tepelklemmen, handboeien , maskers, electroset, kuisheidsgordel ( cb-6000 met electrostimulatie) , vibrerende buttplug, strapon (virbrerend) , ouderwetse mattenklopper , body bag , pinwheel , mondgags, collar met pinnen etc tepelklemmen , hondenbench voor opsluiting ball butcher, penispomp , neukmachine , middeleeuwse nekboei , rekbank middeleeuws, nek, handen, voetboeien aan 1 ketting van staal

tevens doe ik o.a. aan vernederen, faceslapping, trampling, ballbusting , cbt , plassex, etc

wat houd 24/7 slaaf bij mij in?

als mijn 24/7 slaaf stel jij jouw leven volledig in dienst van mij. het gaat jou niet om jouw wensen, jouw pleziertjes, jouw genot. nee, jij snapt dat alleen mijn gemak, mijn genot en mijn plezier van belang zijn, en jij put jouw voldoening uit mijn tevredenheid over jou.

mijn 24/7 slaaf zal zich namelijk volledig aan mij moeten overgeven. zonder taboes, carte blanche. eng? vast en zeker, maar ik leid jou. als mijn 24/7 slaaf ben ik jouw eigenares, ben je mijn bezit. dat betekent dat alles wat van jou is, van mij wordt. met uitzondering van je huis en auto

wat verwacht ik van mijn 24/7 slaaf ?

Sociaal: je bent ongebonden, familie / vrienden bezoeken blijven mogelijk, sporten blijft ook mogelijk, maar je hebt wel mijn toestemming nodig, ik zal je af en toe een vrije dag / weekend gunnen.

wat betekent dat concreet?

dagelijks ga jij naar je werk om voor mij te werken, mijn inkomen te verdienen. daarnaast moet jij het huis, de tuin en de bdsm ruimte schoon en opgeruimd houden. je ruimt altijd de rommel op. als Ik sessies heb gehad, dan ruim jij de bdsm ruimte op en maak jij alle spullen weer schoon. ook doe je ’s avonds voor mij werkzaamheden als die er zijn en mij bedienen uiteraad je bent als 24/7 slaaf dus mijn totaalslaaf: zowel mijn werkslaaf, lustslaaf , huisslaaf, poetsslaaf, chauffeur etc . je zult mij elke dag dienen en voor mij werken en ploeteren, elke dag zal je mijn macht over jou voelen. maar verwacht niet dat ik constant met de zweep in de aanslag jou op je vingers kijk. de ene dag zal Ik jou meer tijd en aandacht geven dan een andere dag. ik vind het heerlijk om te relaxen, wetend dat mijn slaaf voor mij werkt. je hebt je eigen kamer of andere ruimte waar je slaapt en verblijft, mijn privé ruimtes zijn voor jou verboden terrein, tenzij ik je daarvoor opdracht geef.

female led relationship:

ik onderhoud met mijn 24/7 slaven een zogenaamde ‘flr ’ relatie een flr relatie wordt een female led relatie genoemd, in het engels female led relationship of female led relation. een relatie waar de vrouw centraal staat, en de belangrijkste beslissingen door de vrouw worden gemaakt.

hoe ziet een female led relatie met mij eruit?

in de relaties die ik onderhoud met mijn 24/7 slaven bepaal Ik wat er gebeurt. Ik neem alle belangrijke beslissingen, zowel op financieel, sociaal als ook maatschappelijk gebied. mijn 24/7 slaven zijn volledig van mij afhankelijk, zijn mijn bezit en eigendom. of te wel, binnen een female led relationship met mij beheer Ik de financiën, ik bepaal of mijn slaaf een afspraak mag maken buiten mijn dienstbaarheid, mijn slaven werken voor mij, zowel in en rondom het huis als ook daarbuiten. flr met mij draait om mijn gemak, mijn plezier, mijn welzijn. als Ik het goed heb, komen mijn slaven niets tekort.

ben jij die serieuze 24/7 slaaf?

als jij overtuigd bent dat dit is wat je wilt en aankunt, stuur dan vlug een berichtje dan krijg je van mij een mail met mijn vragen die je moet beantwoorden. je moet niet bang zijn voor honden aangezien ik honden heb, je krijgt een contract met huisregels en posities en je krijgt een sublijst die ingevuld moet worden, tevens registreer ik je in het slavenregister.

kan of wil je niet aan mijn eisen voldoen reageer dan niet !!!!!
Geplaatst door
 MeesteresSelma
Geplaatst op
 13-11-2017 / 12:56
Bekeken
 4594
Reacties
 27
Categorie
  Vrouw zoekt Man